Kažu da tri puta prolazi, ali četvrti put kad probaš - prc…
Edit: Uđoh i ja da testiram kupovinu, ko za baksuz nikad gora rasprodaja nije bila Tumaram kroz Store pola sata da vidim na šta da dam 50-100 din, sve neki krševi na popustu.
Inače nemoj nekog zmija da je ujela da se izlane na redit i sl. Ćirilica boy, ti si mi najsunjiviji ovde
Ја први сам ћутао хахаха само још фали да се прошири ово, да крене опет навала па да опет лупе забрану. Значи, све испод радара само, ко зна зна, ко не зна, и не треба да зна.
А што се куповине тиче, до јуче била понуда шта хоћеш, сад кад скинули забрану, понуда ужасна, ништа спец није на акцији, тако да чекам црни петак да видим јел ће да буде нешто ваљано да се узме
e jeste, samo nas cekaju da se javimo, jer inace ne postoje sistemi koji to prate i notifikuju i MS nema pojma da se neko dete krije u ornanu sa teglom euro krema.
Zato sto su Nemci isto kupovali kao ludi, prvo preko Argentine a posle preko Turske i ostalih. Naleteo sam na neki njihov forum, pun k ljudi pisalo o tome.
Odlično ako radi ponovo kupovina. Do septembra sam kupovao Visa karticom na turskom storu, pa prešao na USA sa MC karticom. Znači samo obrišem MC karticu, prebacim na Erdoganov store ponovo dodam Visa karticu i to je to?
Uloguj se na svoj MS profil, obriši sve billing adrese, prebaci account na Tursku, stavi konzolu na Tursku, dodaj karticu sa turskom adresom i trebalo bi biti ok.
Nikad dalji crni petak usta mu se osušila
Eeee kad dođosmo do toga da nemci kupuju preko Argentine… To kao moj burazer preko što leši 4000e platu i nosi svoj suncokret u bioskop
Edit: Evo stigao mi mail sa Polovni Automobili da je prodavac Honde Civic spustio cenu Lepog li dana… Idem opet da obrnem slike auta i da se ložim kao da ću da ga kupim.
A danima razmisljam, dal da probam da kupim nesto na TUR… Ma jok, da se ne razocaram I vidim da se aktivirala “tema” I nista lepse. Evo, kupio neke igre, radi sve preko TUR