Visa je banovana za sve kupovine iz celog sveta. Ne samo za MS. Bilo koji sajt u Arg.
Tj nije ban nego trenutno je onemogucena kupovina zbog one konverzije.
Visa je banovana za sve kupovine iz celog sveta. Ne samo za MS. Bilo koji sajt u Arg.
Tj nije ban nego trenutno je onemogucena kupovina zbog one konverzije.
Mozes u intesu da izvadis i mastercard. Drugar uradio tako pre par dana da bi kupovao igre na Arg posto vec ima Visa karticu kod njih, samo je porucio i mastercard i to je to. I to ne znam ni da li ih je zvao uopste, mislim da je samo u aplikaciji ili kako vec.
Mogu da imam obe? Nisam znao. Videcu, samo sto je i odrzavanje racuna bacanje para.
Sad sam ih kontaktirao, moze ali samo kreditna i mora se cimam sa glupostima nekim za odobrenje.
Tako ja imam u Intezi. Visa debitnu u MasterCard kreditnu. Pokriven sam u svim scenarijima.
Pitaću ga baš ali on mi reče da je sve lagano odradio. I prolazi mu kartica sve normalno.
Upravo pao preorder Tomb Raider I-III Remastera, odmah skinuo 138 dinara. Igra izlazi 14.02.2024.
i ja isto i cena je 135 dinara
Na sta vi bacate pare
Je li imao neko problem da nece da mu se ucita store?
Trenutno sam na turskoj, udjem u store i kada idem na neki od dealova ili bilo gdje, samo dobijem info da ne moze da prikaze sadrzaj i opciju reload now.
Pokusao sam power cycle i reset, resetovao sam i ruter. Desava mi se i na xbox series X i S
Ažurira se store,bar je to kod mene
Ne znam, nekada mi se desavalo da neki od dealova nece da ucita, sada ama bas nista
Možda je do njih nešto ili store ima neki update. Često se samo pojavi u download da preuzima novu verziju i brzo nestane jer su uglavnom manji fajlovi.
Biće to ok,pokušaj kasnije opet
Pa pokusavam vec pola sata, trenutno sam na chatu sa podrskom. Nekome ce biti spomenuta bliza i sira familija osjecam.
Btw chat agent je propast, kao da se dopisujem sa Marijom Meglaj i odgovara mi izmedju obaveza.
Meni povukao store update,i posle toga isto ko tebi nece da ucita.Arg store je u pitanju.
Da nas nisu blokirali majku im.
Elem, znaci da ne restartujem ruter i trazim rjesenja ovde?
PS. Prvo pitanje od agenta je bilo gdje sam lociran i koji mi je billing adress
Pu, jezik pregriz’o Čupam net u stanu da store ne povuče update
Ma batali podrsku, ovo je neki sistemski problem. U najboljem slucaju dobio/la je zadatak da te otkaci na fin nacin dok resavaju problem, ili jos gore, zavlaci i daje pogresne informacije, ili jos gore, nisu ni informisani da nesto ne radi. Ne radi ni meni, dobijam neki error code. Sigurno neki maintanance ili incident.