Shitshow izgleda od strane PlayStationa, oni tvrde da je mutual agreement I da ostaju otvoreni za dalju saradnju u budućnosti, dok Kojima kaže da su iz Sonija jednostrano doneli odluku u junu da prekinu saradnju:
Opa. Šta bi pukla ljubav sa Sonijem? ![]()
Sony propo. Šuška se da su nezadovoljni rezultatima prodaje DS2.
Drago mi je što Xbox uleće klizeći odmah, brata Kojimu definitivno treba podržati šta god da radi.
Nije pukla ljubav sa Sonijem, nego su pukli sve ove glavešine u Soniju.
Poluuudeli. Hteli su da otkaži izgleda.
Zato će na Xboxu da se prodaje ko alva ![]()
Izgleda da se Kojima ne prodaje baš nešto ni na PS.
Sony je sigurno imao uvid u igru i kakva je Kojimina vizija pa su procenili da nije vredno vremena, novca i truda.
Mislim da je ovo neki realni odgovor i situacija. Verovatno nije finansijski lukrativno pa su batalili. Na Xboxu će biti još manje lukrativno, ali će publikacija biti sad pozitivna prema Xboxu ( par u narednih dan - dva), dok Sony navlači dalju mržnju korisnika. Sve je PR levo desno gore dole, par plus internet poena za Xbox, minus za Soni.
Ajde de, prezivece nekako Sony bez njegovih walking simulatora i skupocenih digitalnih eksperimenata. ![]()
Da ste više kupovali a manje razmenjivali nebi se ovo desilo
Sad nije njihovo i kad kupe.
A uskoro neće moći ni da menjaju ![]()
Skroz iznenađujuča vijest i veliki L Sonija. Ne zanimaju me puno njihovi razlozi ali ono Kojima je jedan od rijetkih preostalih bigger than life directora i to je L kad otkažeš saradnju sa njim. Pogotovo što znam da će praviti live service slop i dalje a ovo kao ne mogu.
Jedva čekam da počnu da pišu kako će igra biti sranje. Igra koju su dizali u nebesa kad su znali samo ime. Hideo Kojima, lik koji je napravio Metal Gear Solid se vraća stealth espionage žanru, bla, bla… Sad ima smrad Xboxa na sebi. ![]()
Ako bude zanimljiva ko DS serijal, piši odmah propalo ko kuća.
Još na to dodaj average “Xbox no buy, gimme on GPU Day 1” Usera… biće interesantno
I to me puno ne zanima. Kojima je uzeo deal, zna valjda šta je potpisao.
Ne brini, sad ce @padawan da ti objasni kako je ovo jos jedna pobeda za Playstation ![]()
Još jedan pucanj sam sebi u nogu al’ ajd. Neću da stajem Padawanu na muku, Slobo već gore udara nisko ![]()
A i ti što mu lajkovali, 80% ne kupuju, nego samo GamePass, PS Premium i razmena. ![]()
Balkan gaming… plačemo još uvijek za Argentinom ![]()