Xbox 360 wireless joystick

Skoro sam uzeo 2 percurke da zamenim levi stick na moja dva dzojstika. Na jednom sto nije original i zicanom to sam obavio relativno teze nego sto sam ocekivao ali sada super radi.
Dok na original wireless imam problema. Polako sam skidao stari mehanizam, stavio novi , zalemio i nece da reaguje vise levi mehanizam uopste . Gledao sam 3x, gledao je i moj matori da nisam ostetio negde ili stavio premalo/previse lema… medjutim corav sam.

Je li ima neko neki hint ? :slight_smile:
Postavicu slike veceras toga sto sam lemio kad dodjem u posed normalnog foto aparata.

pogledaj vodove da nisu pokidani na ploci?

Vodovi su pokidani 100%. Koji tinol koristis? Mislim da je tu dupla stampa u pitanju, unimer u ruke i meri svaki spoj.

:confused: moze na srpskom :smiley: , ipak sam ja drustvenjak .

i da nisam pro sa lemilicom .

Uuuuuffff :frowning: Zato i ne radi :). Kinez je tinol a nije dobro ni otopljen :). Bolje daj nekom servi**** u gradu da ti to namesti za 200-300 din nego da pokvaris dzojstik od 50e :frowning:

Dao bih ja , ali ne znam nikoga :confused:

Mora tinol ? Ne moze kalaj ? Sad sam skontao da je to isto :D.

Ne kontam kako nije istopljen, tako je sugav jer lemilica se pregreje pa onda kad namestim i krenem sa njom ne gore kalaj krene za lemilicom.

Na slici desni potenciometar su ti sve pokidani vodovi, komplet sva tri, ostalo bolje da ne gledam, pa ovo ne da je pogoreno nego je unakazen gamepad, pa ne radi se to tako.

1. Flux mora da se koristi
  2. Vrh lemilice mora da bude cist, ovo je sve prljavo
  3. Vezbaj lemljenje negde na nekoj staroj ploci, ne smes da imas nikakve tragove na ploci da se vide i slicno, ovo em pogrebano em unakazeno
  4. Nemoj da se uvredis i slicno, pricam ti za tvoje dobro :slight_smile:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ma jok bre opusteno :slight_smile: . Samo da skontam ko sta gde kako :smiley: .

Znaci sve da se skine pa da se lemi fluksom ?

Javi se na PM mozda mogu da te izvucem iz bunara :slight_smile:

Trebao si jos odavno da mi posaljes kontrolere i da ti sredim to a ne da mucis se par meseci :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Postoje dva trajna resenja za ovaj problem. Treba se nabavi ploca od dzojstika negde za nekih 20e pa da se zameni i prelemi ako treba ili da se kupi drugi polovan dzojstik. Po meni je ovo toliko izgorelo da pecurkica nema za sta da se drzi :(.

Postoji i studiovpc :stuck_out_tongue: majstori majstori pa gde je izazov bem li vam misi vasi!!!

RADI!!! Popravio ga Vlajko

Ghetto mod fix in it’s finest!!!

Testirao u COD Ghosts svako dugme sljaka, svaka funkcija sve na nivou :stuck_out_tongue:

Toliko o tome…

Nadam se da ga nece niko vise otvarati :), kakvih sam slucajeva imao, desavalo mi se svasta i samo gubio zivce za ovih 12 godina servisiranja raznih krseva :). Dodju posle ponovo i kazu majstore ne radi opet (a on ga otvarao da “nesto ocisti” i unistio i ono sto sam ja jedva zakrpio :frowning: ) i posle samo gubis zivce i od tada… samo novo i tu nema price, posle se sve pozna ako neko dira :). Vlado tebi SVAKA CAST i nadam se da ce korisnika lepo da sluzi Joy i da ga nece vise otvarati :smiley:

Sad se cuo sa njime hehehe, srafovi su kod njega, samo da zatvori i ne dira vise nikad hehhehee

Znao sam da su vodovi otisli nisam mislio da su bas svi pregrevani i otpali… Moze da se resi kao sto vidite ima par nacina i jedan od njih je okacen :slight_smile:
@MikiMan razletovali ste ga skroz, sledeci put lemilica sa temp regulacijom, vrlo je osetljiv vod i lako odpada. Sledeci put ces zameniti sam i polako.

Ja ne znam koji je ono kalaj bio ali na 300-330 ni da makne tek na 400 stepeni poceo da otpada, ne da se topi nego da puca i da se skida u parcicima… Ne kontam nista, ickiljio sam oci dok vidim gde ide vod, dok ispratim gde sta ide, pa onda da se zagrebe vod da se zalemi… Preznojio sam se kompletno hehehe

Koristili su kalaj za druge stvari :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jao brajko kad bi ti znao kad je poceo da me obliva znoj hehehe, taman namestim zicku da sredim vod ona mi pobegde, ja opet i tako jedno 5 puta za svaku onu rupicu hehehehe, i samo razmisljam kad cu da ga tresnem od patos lepo hehehe, ali izdrzao sam do kraja, i rekao sam ovo ako radi dobro ce da bude… Ubacim ja onu tvoju bateriju on ni da makne… Verovatno prazna, u rekoh mosa ne radi :slight_smile:

Ubacim normalne baterije, povezem kod mene krenem da igram COD i BF4 jer tu mozes odmah najbolje da testiras pokrete i sve, kad ono gle radi sve heheheh

To ja ne bih nazvao kalajem nego skart koji se ne baci kada se kalaj proizvodi u fabrici :smiley:

Sto se tice Vlade decko je takva postenjacina da nemam reci. Flesovao sam do sada uspesno 15 XBOX360 konzola a nemam pravi kupovni uredjaj nego sam ja nesto pravio i stigne mi neki Jasper i ja se mucim i ne mogu da ga provalim i tu zakucao drajv. Musterija ceka ja besan i nervozan i Vlada kaze posalji ti meni. Ja poslao Vladi i on uspe da otkljuca taj drajv i naplatio samo flesovanje konzole (posle sam ga malo castio, decko mi spasao obraz kod musterije), ja se iznenadio, da je bilo ko drugi bio odrao bi me ko niko i mogao mi je napricati svakakve price da je bio neko drugi. Tako da ja jos uvek ostajem pri onoj ideji da svi sa foruma skupimo pare i posaljemo mu gajbu piva na kucu :). Nadam se da se Vlada seca ovoga sto pricam :).