Xbox 360 to PS4

Gledao sam nesto po netu i naletim na ovo da li je uopse ovako nesto moguce ?, da li je iko od clanova foruma probao ovako nesto ?.

Naravno da moze. Ako kupis neku WiiU igru, mozes ga pretvoriti i u WiiU, a umjesto WiiU tableta mozes koristiti bilo kakvu tacnu za kafu ako imas kod kuce.

Edit: ovakva nekakva

Budi samo oprezan kad budes crtao dugmice, posto Nintendo ima drugaciji raspored od Xbox joya

Naravno da je moguce. If it’s on the Internet, it must be true.

Ahahahahahahhahahahahhahahah ne verujem

Edit: I da probao sam ja ovo i nazalost negde sam pogresio i dobio ovo

zapravo moguce je ovo, ja odradio…

1. Neophodno je da se ima Xbox360 vec, sto je i logicno…
  2. Stavi se Xbox360 na oglas
  3. Ocekivano vreme prodje 7 dana, sa realnom cenom za slim npr od 150-190e sa RGH cipom i minimalno 500GB hdd-om, cena zavisno od fizickog stanja konzole
  4. Dodati jos koju kintu cca jos toliko skoro :smiley:
  5. Poruci se PS4
  6. Ocekivano vreme isporuke 1 dan
  7. Eto ga PS4

Nije bas tako jednostavno jer zeza korak 4. jedino, ali ono ponovi se vise puta taj korak i na kraju proradi sve

Onda sigurno postoji i narezivanje igara za ovo, ili sto neki kazu przenje. Ubacim cd u sporet i przim ps4 igru. Moze li to?

samo na niskoj temperaturi da se sto bolje isprzi :P, jes da traje duze ali je kvalitetnije odradjen disk

Jeste moguce je isto koliko i na xbox 360 sa dvd driveom da pokrenes blueray disk!
Ajde probaj pa nam javi kako izgledaju igre.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Prvo bezveze pokusavata da me napravite glupim , znam da ne moze da Xbox 360 ni da prismrdi hardverski , drugo nisam citao opis videa pa sam se upecao , i sad ste svi pametni jako u**a cu se . Lock temu ili sta vec.

Ne kontam forum , koliko puta su se ljudi sa foruma sprdali na moj racun i sta sala je , ne vidim razlog da budes uvredjen :stuck_out_tongue:

Video je komičnog tipa, otud takvi komentari. I u ozbiljnoj temi se nalazi određena doza sprdnje. Ne moraš to tako lično da shvataš. Ljudi su mislili da se sprdaš, a ne da si ozbiljan, pa su se pridružili akciji.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Gledao sam neki trailer na YT ne znam za koju igru , uglavnom se spominjao PS4 u naslovu , pa mi iskoci ovo pored u predozima , rekoh ajd’ da pogledam , veoma je dobro odradio video ko zna koliko se jos njih upecalo :smiley: .