Da li je moguce igrati xbox igre na Pc-u. Ako shvatate sta hocu da kazem?
Ako misliš na nešto kao emulator ne može. Ako misliš da li xbox može da se poveže na monitor od PC-a to onda može, treba ti samo VGA kabl a o tome imaš nekoliko tema na forumu.
Da, mislio sam pre svega na povezivanje na monitor. A igranje preko misa i tastature?
Možeš i to, ali mora neki poseban uređaj da se kupi koji dosta košta, pa se to baš i ne isplati.
Gde ima da se kupi taj uredjaj?
Jedino sa neta da naručiš ili da pogledaš oglase ako je nekog smorilo.
Jel ima neko na ovom forumu da prodaje Xime Edge?
Nema ni na forumu ni u drzavi jer trziste za to kod nas ne postoji. To su custom mada uredjaji namenjeni uskom krugu korisnika i ljudima kojima je bas dosadno u zivotu. Drugo u pitanju je mala kompanija ciji se proizvodi ne prodaju kao retail vec iskljucivo putem interneta, a narucivati takav proizvod da bi ga nekom preprodao jednom u 3 godine, se jednostavno ne isplati. Trece procesljaj malo forum, pisano je barem tri puta o tome kakva su iskustva sa slicnim uredjajima. Ako zelis mis i tastaturu, igraj na racunaru, a na konzoli igraj onako kako bog zapoveda i kako su developeri zamislili, na kontroleru.
nemoj za dzabe da bump-ujes topic bez ikakvog razloga,za to postoji dugme ‘‘edit’’.
Drugo mani se toga jer se neces zadovoljiti,i ako su ljudi pametniji od mene,tebe i vecine nas ovde osmislili da se na konzolama igra preko joy-a jos pre 10-tak god. pa do danas i 99% gamera postuje to uvek se nadje neki filozof koji bi da igra xbox,ps3 preko tastature i misa sto je smesno onda stv ne znam…
Pa kako pucacinu da igram preko dzojstika. Meni je to totalno nezamislivo. Jedino mogu preko dzojstika da igram neke sportstke igre.
Kako na primer strategiju da igram preko dzojstika?
Ako mislite da bih varao na netu, pre svega mislim na multiplaer CoD-a, varate se.
Pa onda brate objektivno xbox nije za tebe,sportske igre[u to svrstavas vrv. pes,fifu i recimo nba] mozes na pc-u sa joy-em da igras.Drugo svakome je mozda u pocetku konfuzno igrati fps na kutiji,ali varas se samo tako jer milioni i milioni ljudi igraju cod,bf i ostale pucacine na ps3,xbox pa nisam primetio da se iko bunio jer kad se naviknes ide sve podmazano.I zadnje,na xboxu nema strategija bas iz razloga zato sto nevide kako sve to da ukompunuju na joy-u + nema nekog interesovanja…
A da nije malo glupa ova tema?
Mislim, prvo kakve veze da li je xbox slim ili ne, na pc ja koliko znam ni za Xbox (samo xbox, ne 360) nemas pravi emulator i nece igre da ti rade, a ti jos pitas za xbox 360.
Sto se tice misa i tastature, kupi pc, igraj sa tastaturom, kupi box, igraj na pad-u, simple as that.
Koliko god ti kupovao stvarcica, ako je tako zamisljeno da se igra, tako se igra, ti ako ces bacati pare na 500 nastavaka bolje kupi normalan pc i igraj lepo.
Ubedili ste me. Koliko otprilike treba coveku da se navikne na dzojstik?
pa dobro covjek hoce da igra na konzoli fps s misom i dzojstikom, i ako hoce sebi kupiti nek si kupi, ja koliko sam cuo opet ako prikopca preko onog hepeka mis i tastaturu, nece biti isto kao kad igras preko pc-a, Ako vec zelis igrati toliko fps na konzoli onda igraj i uci se, ja licno izbjegavam fps na console, zato je tu pc, dok ostale igre igram na console
Ja imam 2god xbox i nikako ne mogu da se naviknem,pucacine i voznje da,sve ostalo mi je neigrivo zbog d pada,mozda neki rpg i po koja platformica.
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
Da taj d-pad je potpuno bezveze ali ja njega nigde i ne koristim samo u par igara i to za neku glupost tipa menjanje oruzija ili slicno i za takvu ulogu dobro odradjuje posao tako da mi sve u svemu ne smeta.
Ma brzo se navikne.Ja sam npr prije kutije imao wii i opet se privikao na klasični džojstik samo malo strpljenja i sve dođe na svoje