Xbox 360 Screen Capture GUI V1.0

Xbox 360 Screen Capture GUI V1.0

Mnogo od vas su pokusavali sa XDK da uzimaju Screen Capture’s izasao je program koji preko IP moze da uradi screen Capture, da prestanete sa trazenjem XDK i ostalim zavrzlamama.

LINK

Reecelol release today a first version of his  application called Xbox 360 Screen Capture GUI. This PC software will  allow you too take screenshot from you xbox using [Nate’s XBDM Plugin](http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/system_apps/DashLaunch/Plugin/dl_xbdm_scse.zip) without the Microsoft SDK (neighborhood). There is also a feature to take screenshot directly as PNG instead of BMP.

Changelog :
[INDENT]Removed ‘last image captured’
Fixed Button Error
[/INDENT]
Planned[INDENT]Finish Convert image option.
Add a Error if image isn’t captured

[/INDENT]

I ovo je “Legit” ?
Mislim jel’ to neko sa foruma probao jel’ radi?

Ja danas re-installiram OS, tako da cu tek mozda veceras ovo isprobati.

Radi naravno.

ima li neki program za snimanje?

to ne postoji za Konzole, postoji hardware koji to radi preko HDMI.

Ok, ovako. Probao sam da skinem software, i uz njega ide i mali .xex fajl.
Gde njega da stavim, googl-ao sam i citao kojekakve read-me fajlove, nema nigde nikakvog objasnjenja, probavao sam da ga ubacim kao plug-in za fsd, ali isto. Samo odbroji i nista.

njega stavljas u launch.ini pod PLUGIN sekcijom, pogledaj u onoj drugoj temi o screen capture-u sa XDK, stavis ga samo na hdd, imas tamo objasnjeno kako da ispises da bude u launch.ini, moras lepo sve da napises u celom launch.ini fajlu i mora da napise kroz FSD da je plugin loaded, imas to u settigns pa plugins da pogledas

Probao sam sve po uputstvima, ali moj launch.ini fajl je drugaciji nego na onom screenshotu.
Evo sta na mom samo pise:

[QuickLaunchButtons]
Default = hdd:\FreeStyle\default.xex
[Settings]
nxemini = true
pingpatch = true

I to je to… probao sam da dodam plugin1 =Hdd:\xbdm.xex ali nista

dodas prvo

[Plugins]

pa ispod toga

Plugin1 = Hdd:\xbdm.xex

ja jos nisam stigao da probam, nisam siguran da li mora da se selektuje DEVKIT pa da tu ukucas ip adresu, javljam za koji minut, u samom programu mislim na devkit

a ti obrati paznju kako sam napisao ne mozes posle jednako da ne pravis razmank, slobodno iskopiraj ovo sto sam napisao treba ovako da ide

[Plugins]

Plugin1 = Hdd:\xbdm.xex

EDIT:

Probao sam radi bre normalno ne mora ono devkit da se selektuje, samo sto moras PRVO na BROWSE i da podesis u koji folder da hvata capture, i krene ono 3 2 1 i eto je slika u tom folderu

Imam problema, sa FSD-om, jednostavno nece da skonta da sam ubacio plugin, resetovao sam konzolu x puta, i menjao .ini fajl po tvojim uputstvima.

Kada odem u settings/plugins ima samo FSD Plugin loaded i ConnectX is not loaded, a u onom plugin tab-u kada ga izaberem pise reserved for future updates

jel si probao da odradis capture?

jesam… i na JTAG/RGH opciji i kao Devkit IP. Samo odbroji i nista, stavio sam lokaciju u nov napravljen folder u mojim dokumentima

bre nesto ti ne stima, jel si lepo stavio ona XEX file na hdd bez foldera, samo na hdd?

rekoh ti kako da podesis mora da radi ne moze nece, mreza povezana, LAN kabal i to? jes debilno ali ajd da pitam :slight_smile:

Da :smiley:
Sve je odradjeno kako valja, xex fajl je na hdd-u bez folder-a, lan mi radi, mogu da prebacujem fajlove preko kabla

a jel ti launch.ini sigurno ali sigurno zapamcen? ajde okaci mi ovde ceo launch.ini file

Evo ga Screenshot, a ako treba fajl da saljem, zipovacu ga pa na PP ili kako god.

a sto se zove XEXEX zasto?!?!?! eto ti je greska

lepo sam ti napisao kako da pasteujes, XBDM.XEX

ne dodaj nista posle toga

inace ceo file ti je strasno los, dodaj joe stvari pod settings idi prepisi iz teme kako napraviti launch,ini file, fali ti ono za LIVE block i slicno…

aaa LOL, nisam ni video da je xexex :lol:

A za launch.ini cu da vidim odma sada

Edit: Probao sam na xex samo i dalje je isto?
Stvarno nemam pojma sta mu je, ajde prvo cu da podesim valjano ini fajl, posto ga nisam ni dirao nikada, sve do sada.

Samo polako edituj lepo ne sme da sadrzi nigde razmak posle .xex i slicno sve to utice na to ds ne radi

Stvar provereno radi samo ti negde gresis u tome proveri sve lepo, tj launch.ini ti je greska, i kada ga sredis moras da ugasis konzolu pa da upalis kako bi on bio validan onda

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Edit: Uspeo sam da povratim ini fajl na staro, pa ga prekucao i sacuvao, sada ovako izgleda:

I probao Screen cap software opet i nista.