Xbox 360 rgh na wifi

pozdrav
Zanima me da li smijem da se koenktujem preko svog wireless routera na net i da budem stalno na taj nacin konektovan na net, smijem li to na rgh konzoli, bojim se da ne povuce neki update i na taj nacin mi zezne rgh.

Isao sa na MS dash i u settings pa system settings na wireless networks i izlista mi moj router ali mi i izbaci poruku da ce da ako se konektujem provjeriti da li trebaju update-i.
do sada sam klasicno koristio lan mrezu i prebacivao igre preko ftp-a, skidao covere i TU, smijem li rgh konzolu drzati konstantno na wifi-u i sta ce se desiti ako se sada konektujem preko wifi routera?

hvala

Pa covece, internet ti je internet, bilo wi-fi bilo lan. Samo se konektuj na to, i kad te pita da li da proveri ti kazi ne. Isto podesi onaj family filtere i te gluposti da ti nikako i nikad ne ide na live, mada ti je to verovatno vec podeseno. I to je to… E sad, jedini problem je sto ti nece uvek biti konektovano. Ja se konektujem tako, i problem je sto kad ugasim konzolu, pa opet upalim, on se uopste iz fsd-a ne konektuje na moj ruter nego stavi neku random ip adresu kao da je konektovan a u stvari nije… U svakom slucaju, ne vidim svrhu stalne konekcije na rgh-u, konektuj se kad ti treba i to je to. :slight_smile:

Ako je konzola podesena kako treba, sa parametrima mozes. Sve konzole sto smo uradili @studiovpc i @M007P-Ja mogu 100% da budu na WIFI i da skidaju TU i covere. .
Ako te pita za update ti uvek mozes da kaze NE, prosto :slight_smile:

Reseno lock.