Znaci ovu konzolu vec imam jedno 3 meseca… xbox360 rgh jtag slim. znaci od prvog dana kad sam je kupio ponekad se bootuje ponekad ne znaci stisnem dugme svetli zeleno dzojstik treperi ali nikako da se upali… moram par puta da je ugasim izvucem napojnu pa opet pa tek onda upali… ponekad 10 puta zaredom iz prve upali… ali kad je upaljena radi sve normalno igram po 4 5 sati.
To je normalno za rgh?
lose uradjen RGH tj nastelovan…
oceli predstavljati problem? ubuduce?
Ne znam zato pitam.
Moj problem je sličan. Meni je trebalo malo više vremena da se butuje do 2 minuta. Međutim sad neće uopšte, samo svetli ona zelena tačka na dugmetu ali ne i krug oko dugmeta. Menjao kablove, ulaze, televizore, vadio iz struje na 10-15 minuta i ništa. Otvorio i na čipu svetli i zeleni i crveni led. Da li to znači da je crko čip?
5 years later
Piši @M007P on je stručnjak za RGH i sve što se toga tiče…
Moze da bude vise stvari, vrati na fabricko(originalni dump pre hakovanja) vidi da li je ispravna konzola, posle toga radis RGH ponovo, probas drugi cip….
Moras da proveris i ovu kamikazi postfix zicu …
Nazalost niko nije vidovit.
5 godina
Hvala lepo. Ali verovatno će morati na servis jer ja nisam baš stručan oko elektronike. I ne znam kako da vratim na fabričko, da skinem čip skroz? A da li ima neki serviser iz Niša na koga bi me uputili?
Još jednom hvala