Xbox 360 nemoze detectati HDD

Samo pazi da kada otvaras ne ostetis nesto, ako ti i posle toga ne bude radio, kada budes vracao ovom liku od koga si kupio, da ti ne kaze, aha otvarao si ga, ostetio, sada ne radi i vracas mi pokvarenog… Klasicne prevarantske fore…

Posle me ljudi pitaju sto necu da kupujem polovne stvari. Mačka u džaku…

ako ga prebaci u FAT32 i formatira na konzoli dobice samo 32GB posto je upropascen orioginalni format

imas ovde negde tut kako da napravis xbox hdd pa uzmi to odradi i radice onda jer ga je ovaj po***** na pc za sva vremena

U sustini ja mislim da ako imas priliku najbolje ti je da ti njemu vratis hard, a on tebi pare, i kupis drugi, koji je proveren…

On kaže da ce ga on vratiti u format i da ce imati 250 gb zato sto je interni a ne eksterni

Pozdrav, ja naime sad imam taj problem, Nov sam na forumu pa ne znam gde da trazim, uglavnom kupio sam juce xbox 360, i stoji mi za hard UNFORMATTED, i kad idem da ga formatiram, sve odradi kao da ga je formatirao, al ostane UNFORMATTED, ima li tu spasa, sta mi je ciniti?

Sta se smejes? :rofl:

1 Like

@jahalang0112
@MladenVR
Zadnja klupa napolje :sweat_smile:

1 Like

A dobro to je mozda pogresno replicirao :joy: al brate kud Xb 360 u 2022. ? :grinning:

Mislio čovek da je onaj pisao 15 januara, kad ono jan. 2015. :grinning:

1 Like

Ne zezajte coveka, pomognite ako mozete :slightly_smiling_face: ja bih, ali sam zavoravio sve vezano za 360icu :grin: