XBox 360 Limited Edition Call of Duty Modern Warfare 3 konzola

Uz konzolu idu dva(Wireless)bezicna kontrolera,hard disk od 320GB,bluetooth headset sa punjacem,Xbox Live Gold pretplata na mesec dana i naravno Call of Duty:Modern Warfare 3 igra.Konzola izlazi ove jeseni u Severnoj Americi,Europi,Australiji i Novom Zelandu a prvo ce izaci u SAD-u,Kanadi,Meksiku,Australiji i Novom Zelandu tacnije 8.novembra.
Pre-order mozete uraditi vec danas a cena konzole je 399 dolara.

Za razliku od igre, ova konzola izgleda prelepo, ali nije nimalo jeftina.

Iskreno nije da sada to govorim jer sam COD fan i da ne pise nista na njoj konzola je stvarno prelepo uradjena, a i kontroleri nisu oni obicni takodje prelepi.

sto jes jes lepo je ofarbana. Nego mislim da sam negde video na netu da se prodaju samo “obloge” za konzole pa ima ih u svakoj boji temi… i sto je bitno znacajno jeftinije nego cela konzola.

auuu sto dobar kontroler :tap:

Prva naizgled modifikovana konzola koja mi se svidja :rock:

Mnogo je paket skup. Jedino što valja po mom mišljenju je wireless headset i igra. :slight_smile:

Pa dobro, dobijaš 320GB Hard disk, dva kontrolera, wireless headset i igru, uz izmenjene zvuke tastera na konzoli, mada je i pored toga skupo. Ko voli nek izvoli.

Pa realno gledano, to i jeste neka fer cena, jer kad bi sabrao sve ovo dodatno sto dobijas uz nju, izaslo bi te i vise.

Wireless Headset (40 dolara), Dzojstik (50 dolara), Igra (50 dolara) i plus ima HDD od 320GB, i naravno custom look da tako kazem, cena je sasvim ok, ali zato ce to, ako se pojavi na nasem trzistu, biti barem 450 evra. :confused:

Do jaja izgleda ali iskreno vise mi se svidja ona Gears of War 3 verzija.

dobro izgleda ali meni je i batman verzija skroz dobra :smiley:

Potvrdjena cena konzole za EU(UK),cena je 270£