Uz konzolu idu dva(Wireless)bezicna kontrolera,hard disk od 320GB,bluetooth headset sa punjacem,Xbox Live Gold pretplata na mesec dana i naravno Call of Duty:Modern Warfare 3 igra.Konzola izlazi ove jeseni u Severnoj Americi,Europi,Australiji i Novom Zelandu a prvo ce izaci u SAD-u,Kanadi,Meksiku,Australiji i Novom Zelandu tacnije 8.novembra.
Pre-order mozete uraditi vec danas a cena konzole je 399 dolara.
Za razliku od igre, ova konzola izgleda prelepo, ali nije nimalo jeftina.
Iskreno nije da sada to govorim jer sam COD fan i da ne pise nista na njoj konzola je stvarno prelepo uradjena, a i kontroleri nisu oni obicni takodje prelepi.
sto jes jes lepo je ofarbana. Nego mislim da sam negde video na netu da se prodaju samo “obloge” za konzole pa ima ih u svakoj boji temi… i sto je bitno znacajno jeftinije nego cela konzola.
auuu sto dobar kontroler :tap:
Prva naizgled modifikovana konzola koja mi se svidja :rock:
Mnogo je paket skup. Jedino što valja po mom mišljenju je wireless headset i igra.
Pa dobro, dobijaš 320GB Hard disk, dva kontrolera, wireless headset i igru, uz izmenjene zvuke tastera na konzoli, mada je i pored toga skupo. Ko voli nek izvoli.
Pa realno gledano, to i jeste neka fer cena, jer kad bi sabrao sve ovo dodatno sto dobijas uz nju, izaslo bi te i vise.
Wireless Headset (40 dolara), Dzojstik (50 dolara), Igra (50 dolara) i plus ima HDD od 320GB, i naravno custom look da tako kazem, cena je sasvim ok, ali zato ce to, ako se pojavi na nasem trzistu, biti barem 450 evra.
Do jaja izgleda ali iskreno vise mi se svidja ona Gears of War 3 verzija.
dobro izgleda ali meni je i batman verzija skroz dobra
Potvrdjena cena konzole za EU(UK),cena je 270£