Imam gore navedenu konzolu,ostala ukljucena tokom oluje i grom spalio napajanje.
Sad me zanima,jel neko imao slicno iskustvo,da li je u mom slucaju stradalo samo napajanje ili je otisla i maticna ploca.Nisam uspio ovo jos provjerit iz razloga sto nemogu da nadjem orginalno napajanje za Jasper od 150 W,imam Xenonovo 203W,ali nisam siguran da li odgovara(12.1A kod orginala i 16.5A kod Xenona).Nadam se da ce mi neko odgovorit baram na poslednje pitanje,da li smijem upotri****t napajanje od 203W,za provjeru ispravnosti konzole,bez posledica po istu(ukoliko je prezivjela grom).Zahvaljujem unaprijed.
Ako su iste voltaze na svim granama, onda sme. To sto ima vise ampera i vise wati nikako ne smeta, samo znaci da moze vise da istrpi. E sad ne znam da li ta napajanja imaju neke osigurace u sebi, i da li je na starom mozda jaci osigurac. Onda ne bi bilo pozeljno da ga koristis.
smiješ slobodno isprobati neće se ništa desiti.
Gurni Xenonovo napajanje i igraj, univerzalno je xenonovo
From IP4
Igram ja sa Xenon-ovim napajanjem a imam Jasper konzolu, nemam nikakvih problema. Tako da slobodno mozes ubacis napajanje u Xbox.
Javi nam šta načini junačino
Imam dva slima koji rade na xenonovom napajanju sa onim prelazima, jer su originalna napajanja USA 110v i sve šljaka
Jesu 110v na ulazu ali na izlaz koji ide u xbox svi su 12v… tako da bez problema eu napajanje moze da esdi na usa xbox mozes i adapter sa phat na slim… moz i da pravis sam ako hoces
Sent from my Galaxy S2 using Tapatalk 2
@studio
mogućnosti su razne,pod USA sam mislio baš upravo na ulaz 110 naravno svi su izlaz 12v nego kontam zbog dečka ako radi na slim bez problema radit će i na jasperu, a da te onako čisto informativno pitam,šta misliš nešto sam razmišljao i mislim da bi bez problema moglo (experimentalno) da se napravi napajanje za xbox360 uopšteno od napojne jedinice računara jer ima potreban napon ,znači pitam čisto znatiželjno, šta misliš ???
Moze vec postoje adapteri sa 24 pin na phat ili na slim
Sent from my Samsung Galaxy S2 using Tapatalk 2
Moj Jasper je prezivio grom i evo savrseno radi sa Xenon napajanjem,zahvaljujem svima na odgovorima na ovoj temi.