Xbox 360 formati

Poz,zelim skidati filmove i gledati na xbox-u,zanima me koji je najbolji format za filmove (koji daje najostriju i najkvalitetniju sliku),u kojoj rezoluciji da skidam filmove posto sam procitao da je najveca rezolucija xbox-a 720p pa jel treba i filmove skidati u 720p rezoluciji,gde skidati filmove za xbox 360 i kako prebaciti filmove ?
Hvala.

treba ti MEDIA UPDATE, to ce ti povuci sa neta cim krenes da gledas film, skidaj AVI format da bude mozes i 1080p pustace ali svrhe nema, tako da cepaj 720p, samo MKV format nece da pusta sve ostalo radi bez problema…

a gde skinuti, pa torrenti a za to vec koristis google :slight_smile:

i WELCOME :slight_smile:

Hvala,mozes mi reci koja je rezolucija 720p…da nije mozda 1280x720 ? (slabo se razumem)
i ako mozes mi reci neki sajt za skidanje filmova,na torent bay retko na koji film pise koja je rezolucija i u kom je formatu :headbang:

da

720p - Wikipedia, the free encyclopedia

a za ovo drugo xD ?
moze PM,ako je zabranjeno reklamiranje ?

sajt ne mozemo da stavljamo direktno mimo pravila je

ali evo probaj torrentday nadji na google, imaju sve novo…

jedino ako platim,ili me neko preporuci :frowning:
torrentbay skoro nema ni jedan film koji ja trazim da bude avi 720p

Ma idi bre na pirate bay, imas filmova kao u prici, bar za filmove ti ne treba private torrent

ima ali ne avi 720p :devil

Ja sam cuo za MKV 720p ali ne i za AVI 720p

xD ne razumem se,imam tv 32’ zato mislim da ce na rezoluciji 720p biti mnogo kvalitetnija slika,ali ne znam u kojem formatu da skidam posto nmg da nadjem avi sa tom rezolucijom xD

zar ne treba rgh za pustanje filmova sa usb-a ?

ne znam,ja mislim ubaciti na hard ako moze ?

Ne treba RGH za pustanje filmova.

@Vladan21

Mogu da se prebace filmovi na HDD samo mora da ti budu u AVI format, kao sto su ti ljudi vec rekli. Sto se tice skidanja filmova, koristi Gugl, videces da sve moze da se nadje.

moze i jednostavno da skine bilo koji konverter i da prebaci u AVI format,to je najlakse po meni,ne mora da trazi na netu

lose si cuo :smiley:

Ma ako kaze da ima tv 32, neka pusti preko usb koji tv ima, pa tako neka gleda, da ne gubi vreme sa konzolom

Hvala svima na odgovorima,opredelio sam se za konvertovanje.

Idi na yifi torrents…odlican je kvalitet a malo zauzima prostora…720p filmovi zauzimaju po 700 MB…a kvalitet je odlican…mada se ja opredelim uvek za onaj od 1080p

Na yify je uglavnom mp4, mada kao sto su ti rekli mozes konvertovati :smiley: