XBOX 360 E 250gb na VGA monitor

Pozdrav,

Nedavno sam uzeo XBOX 360 E verziju (iz 2013.) i zanima me da li je moguce povezati je na monitor od PC-a koji ima samo VGA ulaz?

Gledao sam po netu kablove i adaptere i naleteo sam na ovo:

Takodje, ako bi ovo i uspelo, sta raditi sa zvukom? Da li bi radilo kada bih povezao gore pomenuti konverter na monitor od PC-a + povezao regularni AV kabl XBOX-a na zvucnike a da zuti kabl ne bude nigde prikljucen?

Prvo sam hteo da kupim regularan Microsoft-ov VGA kabl ali ulaz ne odgovara novoj konzoli jer ona ima 3.5mm ulaz umesto onog pljosnatog:

Ja sam sa ovakvim adapterom pokusao da povezem ps3 sa vga ulazom u monitor, nije radilo. Ali ti preskoci ovaj korak i jednostavno kupi vga kabal za xbox, imas njihov oficijelni. Sto se tice zvuka, dobices standardno mono i stereo izlaze, mozes ih spojiti zajedno sa par adaptera, dobijes jedan 3,5 mm izlaz, i njega stekas u zvucnike ili kako vec zelis (zenski-zenski 3,5mm pa ukljucis slusalice)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nema oficijelni jer su u poslednjoj E verziji izbacili analog skroz. Samim tim, ulaz je drugaciji i ne pase onaj MS VGA kabl sto pase na phat i druge konzole…

Jao nisam ni vidio. Sacekaj da dodjem kuci i pokazacu ti koji bi trebao da radi konverter, na kp je 1600din, ovaj meni nije radio

@ikaran slim E nema standardni port nego jack ko za slusalice za video out i HDMI. TAKO DA hd componentni za stare verzije odpada nema gde da se ukljuci

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Imas HDMI-VGA kabl, kupis njega i igras ko covek. Tako je jedan moj drugar uradio.

A kako je prikopcao zvuk?

Ja sam mu to namestio. Imas ulaz za slusalice. pa kupis jedan zenski i jedan muski cinc pa to povezes

Imaju hdmi to VGA koji daju i zvuk tj digitalni zvuk prebacuju u analogni

Bravo Mirko :). Nisam ni znao da postoji i to resenje kod nas :). Onda neka juri bolje taj kabl i ne lupa glavu posle :slight_smile:

U kini ima svega, ikarqn je pominjao pa sam ja gledao po netu i nasao, mada nije jeftino

Ne znam da li je dozvoljeno postavljanje linkova ka drugim prodavnicama, ali moram da probam… Da li je ovo to sto mi treba da bih povezao XBOX sa monitorom koji ima samo VGA ulaz i pritom mogao da povezem zvuk?

http://www.kupujemprodajem.com/HDMI-na-VGA-adapter-sa-audio-izlazom-NOV-11469547-oglas.htm?filter_id=1027391

To bi trebalo da je to a sta ako ne bude radilo? Hoces li moci da vratis ?

Sumnjam… zato sam i dosao ovde da se raspitam da li je neko vec probao ali izgleda da cu morati da rizikujem, nemam drugu opciju, oslepeh na starom televizoru…

Ajde sacekaj da dodjem na komp da ti dam link koji bi trebao da radi, tj prodavac mi je rekao da radi posao. Bjele boje, sa crvenim linijama, ima i ulaz za napajanje (usb napajanje), i audio out

Verovatno na ovo mislis? KupujemProdajem

Mozes da rizikujes ali obidji radnje u BG-u imaju to sigurno i ako neki model ne radi uvek mozes da vratis :wink: ili se dogovoris sa prodavcem da ti garantuje da to vrati pa ako je siguran da to sve radi i u slucaju da ne radi da mozes da mu se obratis sto da ne :)?

Upravo na taj mislim!

Daleko sam ja od BG prijatelju, put bi me vise kostao nego sam uredjaj :slight_smile:

Hvala, narucujem!

Jaavi mi ako radi, i ja hocu za ps3 da narucujem