kontao sam da ga nosim na fleshovanje,al ja sam morao da ceprkam i apdejtujem ga i eto s***** :S
Verovatno je imao stariji dash. od 13146 i vratilo mu je na fabricki…
P.S. Ponovno flashuj i resena stvar, sve jedno pre ili kasnije to te je cekalo tako da nisi nista zahebao…
a ovaj dashboard mi je bio pre 2.0.13146.0
Ajde probaj skinuti mp3 muziku na usb i spojiti sa xboxom. Kad upalis konzolu, prvo pusti kakvu pjesmu preko xboxa, pa tek onda pokreni tu igru na HDD sto ti je izbacivala error. Bas me zanima hoces li moci ! Posto je meni to otklonilo problem, a niko mi nije potvrdio jel i drugim. Pozdrav
Evo sta kaze C4 za ovaj dash. da je sve u redu…
[2012-04-21 06:30AM UTC] <> did you end up doing a LIVE log for 14719? the update appeared to just be some additional bugfixes over 717, but wasn’t sure if anything had changed on the backend (I assume not)
[2012-04-21 06:33AM UTC]<c4eva><c4eva <c4eva=“”><c4eva> Yes, all good
[2012-04-21 06:34PM UTC] <> great!
</c4eva></c4eva></c4eva>
@kupuss da si procitao ovu temu ne bi ti se to desilo sada moras fleshovati da bi igrao…
Sent from my IRC using Twitter
Ma dobro sve to stoji da sam trebao procitat malo vise ovu temu prije toga ali na Torrentu gdje je skinuto u infu fino pise da oni koji imaju LT3.0 ne trebaju nista raditi nego samo instalirat sa DVD-a patch a i u komentarima su neki isto napisali to.
Sto se tice przenja prziio sam i do sad na isti nacin sve i nikad niije bilo problema sve sam uredno instalirao na HDD i igrao,
dal je moguce da mi je sad vratio na stock,naravno sad je dash promijenjan i nije vise onaj stari .
Ne znam mislim stvarno mi nije jasno da se o tome malo govori i da je bilo kakve informacije tesko nac a i rijesenje takodjer.
Izgleda da je vecina ljudi zadovoljna samim tim sto moze igru pokrenuti sa DVD-a i igrat.
Stvarno mi nije vise nista tu jasno,jedni govore ovo drugi ono,interesuje me posto sam prije toga imao 13599
dashboard dal mi je vratio na stoch fw ili bi tebao igre ponovo patchovat i provuc kroz abx.
Ako ko ima konkretno rijesenje i zna ili je upoznat sa tim nek mi objasni sta mi je dalje raditi,pozz
NECE sa 13599 na 14719, ne vraca na stock!
Ako imas LT+ 3.0 igras sve kao da nista nije bilo, obavezno kroz ABGX i teraj
OK hvala ti na brzom odgovoru :da:
bar mi je to sad malo jasnije,
al mozes li mi samo jos ovo odgovoriti posto mi nije jasno,
posto su vec te igre prosle kroz abx kakve ce imat veze ako ih ponovo provucem,ne razumijem bas :rolleyes:
Konzola mi je flashovana polovinom oktobra 2011 na LT 2.0 i od tad nista nije dirano. Koji imam dash onda? Hvala.
Odes u SYSTEM SETTINGS, pa INFO i vidis koji DASH imas.
Ne radi mi pasulj danas ne mogu da ga bacim
e ljudi ajd malo se primirite i bacite se vise na citanje, na svako pitanje ovde je vise puta odgovoreno, stvarno cemo biti primorani na ostrinu, a to ne godi ni vama a ni nama… znaci samo malo vise obratite paznju sve ima napisano i to cak vise puta
HVALA!!!
Pozdrav svima na forumu! Imam Dashboard v2.0.13604.0 LT-2.0 sve odlicno radi, naravno i igre koje zahtevaju LT-3.0 jer tu je patch Narezao sam igre za koje treba Dashboard v2.0.14719.0 pa ne znam da li hoce da rade i da li je rizicno da uopste probam.Hvala unapred na odgovoru.
kad uradis taj update, ne gine 3.0
s obzirom da vec sve igre sto budu izlazile ce imati novi update, mislim da ne moram da ti pisem sta te ceka
Wave 14 je na snazi tako da je LT+3.0 od sad pa na dalje standard ako ocete da igrate nove naslove
Imam 3.0 dash 14699,da li moram da update-ujem dash na 14719 za Max Payne 3 i da li da to uradim sa flesa ili je svejedno?
Moras update-ovati da bis ga igrao, ne moras sa flasha jer kada ubacis disk(MP3) ce ti automatski traziti update i sa diska ga napravis.
Da ali sam negde na forumu procitao da se neradi update sa diska vec sa flesha,navodno je sigurnije.Meni u principu nije problem ni jedno ni drugo ali bih hteo da znam da se necimam bezveze sa flash memorijom.
To ti je isti djavo sa flaske ili sa diska…