Hvala.Reko da ne zeznem nesto bez potrebe. Pozzz
Ljudi treba mi pomoc imam 2.0. 13599 dash, pa posto mi Sniper elite 2 trazi update da bi igrao, da li je bezbedno da skinem s neta update ili mi vraca na stock?
vratice ti na stock, da imas 13604 ne bi ali ovako vratice ti
Mislim da si pogresio to radi 2.0.13146.0 , provericu ujutru umoran sam…
2.0.13599 zakljucava 9504 i postaje 0272
[TABLE=“class: wikitable sortable jquery-tablesorter”]
<tbody>
2.0.13146.0
May 19, 2011 to May 31, 2011 (Released in 6 Waves)
Public
<dl><dt>System Software Changes</dt></dl>
-
Reflashes the DVD drives to support XGD3 Media : PLDS DG-16D4S, PBDS VAD6038 and PLDS DG-16D2S, to a new stock firmware : 0272, 04421C, 02510C. Also patches Samsung MS25 & MS28.
-
Anti-Piracy 2.5 scheme updated.
-
Support for the new XGD3 disk format for games, adds 1GB of usable disk space and extra anti-piracy features to new games.
-
Adds a new 1 hour Auto-Off setting in addition to the 6 hour Auto-Off setting previously available.
<dl><dt>Xbox Live Changes</dt></dl>
<dl><dt>Other</dt></dl>
- Minor bugfix.
</tbody>[/TABLE]
e u pravu si ja sam prevideo, znam da 13599 menja nesto ali ne refleshuje sve drajvove vec menja ove koje si naveo
ako se ide od 13146 pa na veci onda vraca na stock, ako se ide od 13599 pa na veci nece nista da promeni
u svakom slucaju vazi pravilo prvo se vrati drive na STOCK pa se odradi zeljeni update pa onda opet ubaci LT+ poslednji, to je zlatno pravilo
Pa dobro da li ja sa 13599 smem da apdejtujem kako bih igrao igru koja to zahteva ili ne smem?
Smes slobodno i javi rezultat
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ovo je kritican dashboard 2.0.13146.0 za debeljanje, svi drugi su ok.
Uvek vazi: Vratiti FW na STOCK pre UPDATE-a zbog flag-a ( kome je live bitan)
:drink:
Evo apdejtovao sam i malo odigrao Sniper i radi bez problema. Naknadno jos moram ostale igre da probam
I ja sam uradio na SLIM-u zbog Ghost Recon-a posto sam navatao kljuc i onda sam skapirao (tek kada sam usao u igru) da mi treba Gold accout.Tako da je brzinom svetlosti obrisana jer nisam hteo da iskoristim 2 Days Gold kljuc
I sta bi na kraju, jel moze da se radi RGH sa ovim dash-om?
kod slima da kod phata moze sa rgh 2.0 ali varira boot time, ceka se coolrunner v2 cip za njega koji to ispravlja, kos slima situacija normalna kao i do sada
Ma slim me zanima. phijuu, dobro je. Eto me kod tebe, cim se vrnem sa koncerta.
hehe oket stoji dogovor
Pozdrav
Imam Lt+3.0,danas sam stavio Sniper Elite V2 i sa njega skinuo ovaj novi update 14719,
nakon toga sam stavio Prototype 2 koji mi je bio instalisan na HDD prije updatea
kad sam ga pokrenuo nakon dvije minute mi je izbacio error i reset konzole odmah.
Sa dvd-a igra ide normalno al cim je na HDD instaliram nastaje problem,udje u igru
al se odmah pojavi poruka o validnosti.
Da li moram igru ponovo pachovat i provuc kroz abx ili sta vec,citao sam da sa LT 3.0 nema
problema sa ovim novim updateom ne kuzim u cemu je onda kvaka i sta trebam uraditi.
Molio bih pomoc :eek:
A koji si dashboard imao pre 14719? Nesto mi je tu cudno… Pazi - XGD3 igre MORAJU biti patchovane za topology-em kroz ABGX da bi radile na LT+3.0 dok za XGD2 nema potrebe za tim i zato ti Sniper radi bez problema a Prototype 2 zeza. Jesi li siguran da imas LT+3.0? Jel ti sad sve XGD3 igre rade a samo Prototype 2 zeza ili…?
Prije sam imao 13599,al cuj nesto nisam imao nikakvih znaci problema prije ovog zadnjeg updatea,
sve je bilo ok isti taj Prototype 2 sam igrao sa HDD kao i sve ostale nove i stare igre nebitno.
Znaci cim sam stavio ovaj novi 14719 update i instaliram na HDD Prototype 2 mi izbacuje error i poruku da nije validno,
za sada nisam nijednu drugu noviju igru isprobavao al mislim da bi bio isti slucaj.
Znaci pitanje glasi zasto mi nakon ovog zadjeg updatea 14719 igra pokrenuta sa HDD izbacuje error a sa
DVD-a igra ide normalno i ne izbacuje error,da napomenem jos da mi je kod prijatelja isti slucaj .
I siguran sam da imam LT 3.0 :emoticon-0100-smile
Treba da se patchuje za LT+ 3.0, trebas da imas LT+ 3.0 u DRIVE-u i kao britna stvar da bi instalirao na HDD DVD -IGRA treba biti narezana na BURN MAX rezacu, Sa obicnim rezacem truncate imaces problema, nema instalacije na HDD, nasumicno error i izbacivanje iz igre.
Momci,skinuo sam taj novi dashboard,i vise ni jedna igrica nece da mi radi…sta ciniti? :S
pa jel cita neko nesto
nikada ali nikada ne radis update dok ne procitas ovde…
koji si dash imao pre toga? koju verziju
100% ti je ubacio stock fw i sad treba da flesujes konzolu opet