XBLA NA INTERNI HARD-pomoć

poštovanje
novi sam u svijetu xbox-a
malo mojih podataka sa xbox-a
napravljen je RGH imam interni hard 120 GB

http://imageshack.us…0325104212.jpg/
http://imageshack.us…0325102449.jpg/
http://imageshack.us…0325101558.jpg/

igrice koje skinem sa net-a raspakiram i provučem kroz abgx i sa xbox image broswerom pripremim za externi hard i zatim ga prebacim,
pokrenem xmenu 1.1 potrazim igricu i to je to
e sada bi ja htio staviti xbla igre na interni hard (jer tamo i mogu jedino ići) ali kako…
skinem igricu ,raspakiram i dobijem ovo:
58410B32
000D0000
114D7A09401410DF51052F6FDBA0FA28E00632858 datoteku veličine 1.949,392 kb
dalje bi molio Vašu pomoć oko FSD-a i svega potrebnog

HVALA unaprijed

Taj folder koji dobijes, prebacis u XBLA folder na internom hard disku i to je to. Uradi samo manuelni scan, da pronadje igre koje si ubacio.

Upravo tako kao sto ti je NIS rekao, folder 58410B32 kopiras u XBLA folder na internom hard disku. ako nemas XBLA folder, napravi ga. S tim sto folder 58410B32 kad iskopiras, mozes da preimenujes u ime igre, radi lakseg raspoznavanja sta je sta na hardu

Nece da moze, kod mene. Ja moram dobijen fajl da stavim u jedan folder (moze bilo kako da se zove) i da takav folder u kome nema nikakvih podfoldera nego samo igra to jest dobijen fajl, kopiram u direktorijum sa arcade igrama. Dakle sve je ok, sem sto je 00D0000 folder visak i sa njim mi ne vidi igru.

evo što ja imam na internom hardu
2012-03-25121600.jpg picture by crodado - Photobucket

e dalje kako stvoriti XBLA i ubaciti neznam
na externom znam spojim kable na pC i prebacim ali kako na interni hard nešto prebaciti
pomoć svakako dobrodošla

XBLA igre mozes i na externom hdd-u, ono sto dobijes u zadnjem folderu onaj file bez extenzije samo rename-uj u ima igre prebaci gde god hoces i to je sve pokreci ga iz xexmenu iz fsd kako god hoces, mozes na internom mozes na externom radi uvek…

@padawan

promeni scan depth idi na scan paths i idi na change podigni scan depth na 4

[QUOTE=studiovpc;89369]XBLA igre mozes i na externom hdd-u, ono sto dobijes u zadnjem folderu onaj file bez extenzije samo rename-uj u ima igre prebaci gde god hoces i to je sve pokreci ga iz xexmenu iz fsd kako god hoces, mozes na internom mozes na externom radi uvek…

baš mi i neće
zadnji dajl 114D7A09401410DF51052F6FDBA0FA28E00632858 datoteku veličine 1.949,392 kb preimenujem u naziv igrice ,prebacim na externi hard pokrenem xmenu 1.1 potrazim tu igricu ,nađem ju ali je neće pokrenuti nikako ??
naravno nisam napravio nikakav folder nego direktno u hdd

pa pitanje odakle si je skinuo mozda nije otkljucana… kada se lepo podese dashlaunch patchevi ne treba ti xexmenu uopste sve igre se vide i samo ih pokreces normalno ne juris ih nigde, same budu u listi igara u fsd-u

a joj previše je to zamene
xbox pirate
taj FSD ja opće nemam
idem staviti na youtube kako izgleda moj xmeni 1.1
najprije HVALA na trudu da mi pomogneš
izgleda da ja nemam taj dashlaunch patch

trebalo bi da imas, svako od nas ko radi rgh ubacuje to uvek… i patcheve i fsd, ako nemas fsd napravi na usb sa sve patchevima za dashlaunch… sve mozes i sam da odradis

imas ovde i uputstvo kako se radi idi u jtag podrska nadji tutorijal za ubacivanje fsd-a i to je sve, imas tamo launch.ini da skines takodje to su ti patchevi i cela mustra odradjena

Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

oflinne
ako ti nije problem postavit gotovi instalacijski fajl na net
znači ja ubacim na usb stavim u xbox i eto meni veselja i sreće

pa imas linkove sve u onoj temi, multiupload je u pitanju zivi su neki linkovi

na video-2012-03-25-13-56-48.mp4 - YouTube je xbox i ono šta je u njemu

e sada Vi meni recite šta još trebam ubaciti i kako

p.s. nadam se da nisam naporan

idi na kraj mog oglasa i skini ono sto je okaceno ili na prvoj strani pri kraju oglasa.

uspio sam nekako instalitadi FSD i momoću njrga instalirati XBLA igre na interni hard i radeeeeeeeeeeee
mala digresija kako da skinuti covere igra i razne skinoce i najvaznije zašto ovijek prvo moram ići na XMENU 1.1 pa na interni hard pa tek onda na FREESTY i onda na onaj xex. da mogu dobiti FSD i sve ostalo (vjerojatno trebam urediti onaj launch.ini --kako se to radi (dali na PC ili na xbox-u)
updat na noviju verziju dash launcha nemam pojma ali mislim da je za danas bilo i previše informacija

Hvala svima na pomoći

evo klinac igra coll of duty classic (ove nove je već sve prešao)

I još jedno pitanje: kako podesiti da se pri paljenju automatski pokreće i FS Dash a da moram stalno ici u xmenu 1.1
znam da treba prepraviti launch.ini i staviti hdd ali gdje taj fajl naći u xbox-u odnosno ga ubaciti.

hvala

nakon toga bi se i mogla tema zatvoriti

pokupi launch.ini sa mog oglasa i ubaci odgovarajuci na HDD root i radice. :wink:

znači trebam ga samo prebacit sa usb na hdd u xbox-u !!!
ja sam trazio u koji da ga direktorij ubacim

vjerojatno sam ja kriv ali kod mene nikako da se pokrene
nema veza sutra je novi dan

hvala lijepo na pomoći

ReŠeno