XBLA igre

Problem…skinuo sam par igrica sa XBLA (Castle Crashers, LIMBO, Trials HD i Scott Pilgrim VS The World)
Uredno kopirane, pronadjene poslije Manual Scan-a ali…
Kad hocu da udjem u neku od ovih, zumira mi omot igrice i kad stisnem Play Game, ispis te komande sa lijeve strane samo nestane i pojavi se…i nista se ne desi sto je najinteresantije :smiley:
Kazu na nekim izvorima da doticni Scott Pilgrim pravi ogroman problem i da se inace ne moze pokrenuti
Ima li iko kakvih informacija ?

Stani na igru i stisni start ne ulazi u omot i slicno, mora da rade, cak i scott pilgrim radi, igrao sam ga pre mesec dana

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Ako ne rade nisu otkljucane, skini 360 content manager pa ih otkljucaj

Ima li neki tutorijal za content manager ovde kod nas ?
Hvala puno Start mi nije pao napamet stisnuti nikako dosad :smiley:

Stvarno? Treba ti tutorijal za obican file manager koji ti radi identicno kao windows explorer? Da dodjemo mi da ti sve uradimo i da ti odrzimo obuku mozda :smiley:

Au jbt ala ste se olenjili svi…

Ajde, kada ste ih razmazili, sada ih obucavaj :smiley: Dr. Profesor studiovpc :smiley:

pa ajde da je ovo nesto tesko ali program je prost da nema gde, ne zahteva nikakav tutorijal, po principu je nadjes skinuti file i kada kliknes 2 puta na njega ili desni klik, on odmah prebaci gde treba, mislim sta reci dalje

Nije mi jasno sta ce ti tutorijal za to Content Manager (licno koristim taj program, nikada nisam imao problema, sve je objasnjeno) ali evo ga:

https://youtu.be/krMF9c-dFn0

Trebalo mi je desetak sekundi da ga nadjem na YT.

Evo nasao sam neku sliku samo desni klik i ima sve
Nisam cuo za taj program, hvala vam i na osudi i na informacijama. Svako dobro.