Zna li neko gde moze ovaj uredjaj za XBOX360 da se nabavi u Srbiji? Trebace mi za flesovanje konzole.
kod nas nigde, imas ga na modtraders.co.uk xbox 360 repair rrod xecuter xecutor rrod repair x2.6ce x3ce ck3 connectivity kit blasterck3 360blaster probe ck3xt ck2 xbox modchip jungleflasher xtractor spear c4eva commodore4eva ixtreme samsung ts-h943a hitachi gdr-3120l xenon ze salju kod nas, prilikom kupovine u comments naglasi da ti ne salju racun i da napisu da je vrednost paketa 10 evra ili 10 funti i doci ce bez carine
Živim u gradu gdje možeš nabrojati na prste vlasnike Xbox-a 360. Tako da i nema ljudi (firmi) koje se bave servisiranjem odnosno “flešovanjem” X kutija. I upravo je to razlog zašto imam 1.6 fleš trenutno. A srce me boli kad znam da ću prepušen sam sebi morati flešovati konzolu kako god znam…i nek’ mi je Bog na pomoći. Gledam taj X360USB Pro i razmišljam koliko bi mi bilo lakše da ga posjedujem. Moram ozbiljno se baciti na posao oko “dolaska” X360USB Pro u moju kuću. :emoticon-0111-blush
ili da investiraš oko 2500 i neko ti flešne! u cenu sam uračunao i poštarinu tamo - vamo!
i ti da ga flashens ako imas phat konzolu moraces da radis MRA hack, lemljenje… i onda skidanje kljuca, ali ako imas sata chip set koji cita drajv(nforce, neki intel, via…) breba ti samo CK3 da napajas drajv. nije ti potreban X360USB i u krajnju ruku pitaj ljude sa foruma koji fleshuju ima ih par koji rade povoljno i izadje ti sa sve postarinom plafon 3000din.
Ninja ti je lepo rekao.