Danas sam dobio na testiranje od firme GAMEFREAX.com cipove za RGH, poslali su mi 5 komada FREE SAMPLES cipa X360PRO v5 u pitanju je 5-a generacija tog cipa, koji neodoljivo LICI cak sta vise ima iste komponente kao TX-ov CoolRunner. Tacnije ubedjen sam da ih pravi ista firma na dalekom istoku…
Cip je zapravo hibrid nadolazeceg CR3 i sadasnjeg REV C cipa od TX-a. Cak dolazi i TX-ov logo uz njega. Ima ugradjen kristal za CORONA ploce koje su u novim SLIM konzolama. Nisam stigao da ga probam kako se ponasa na corona ploci ali sam ga ugradio u moju konzolu i mogu da kazem da radi ama bas identicno kao TX REV C, laksi je za ugradnju jer ne zahteva B point da bude zalemljen posto ima kristal koji mu daje puls koji inace dobija na B point-u. Boot time na mom tvrdoglavom slimu je u 4-5 ciklusa (1 ciklus = 5 sekundi). Kako se ponasa na PHAT konzolama jos uvek ne znam nisam probao, ali probacu sutra u toku dana pa cu da vidim… u sustini kao sto rekoh ista firma koja pravi TX CR pravi i ovo sokocalo… malo ruznija boja ali ista stvar samo drugo pakovanje nije bas kao oni najgori kinezi ovo spada u one malo bolje…
evo slika za sada sa neta, nisam stigao da slikam kako je kod mene, okacicu sutra neku…

Tehnicke karakteristike koje navodi proizvodjac:
-
Compatible with both Xbox (include corona, trinity, jasper, falcon, zephyr, xenon)
-
Compatible with RGH1 and RGH2
-
48Mhz Crystal on the board
-
Super easy installation
-
Booting time of trinity within 30 seconds mostly
-
Booting time of corona within 60 seconds mostly
-
Booting time of phat within 10 seconds by RGH1 mostly
Hvala Mike-u vlasniku firme Gamefreax koji me je vise puta iznervirao hehehe ali ovim gestom sa besplatnim uzorcima me je lepo iznenadio