Okej,opet ja I opet glupa pitanja ali ovo me mnogo nervira I moram da dobijem odgovor sto pre.
Narezao sam XGD3 igricu I sve je bilo ok,radi dobro ali u tome nije problem,problem je u sledecem
Kupio sam Maxvell disk jer nisu imali Verbatium-e I stavio sam da narezem Aliens:Colonial Marines (XGD2 igrica) I sada uvek kada stavim da mi se reze igrica Ja stavim da mi se reze I uvek mi se zaglavi na Writing Leadin,i resetuje rezanje i ne nareze ni jedan posto igrice na disk.Ovo mi se vrti u krug ceo dan,probao sam da nadjem drugu igricu ali nije radilo (takodje XGD2 igrica) Buffer mi dodje do 100% ali nista da nareze.Nigde do sad nisam video ovakav problem,a sobzirom da sam samo jednu igricu narezao sa ovim rezacem stvarno me muci.Sutra cu da probam da nadjem neki Verbatium pa da vidim da li ce neka XGD3 igrica da radi…
Mislim da je taj problem vezan za rezac tj za laser, imao sam jedan DVD rezac sa takvim problemima, nekada nareze DVD u vecini slucajeva nije hteo. Probaj da mu azuriras FW.mozda pomogne. Moze da se desi da je problem taj DVD da je los mada takvih problema ja nisam imao sa MAXVELL-om.
Ja sam rezao sa Maxvell-ovim diskovima i savrseno je radila svaka igra, ali sam imao takav problem sa X-wave diskovima, isto tako nije hteo da ih reze, Buffer 100% ali ni da makne. Kao sto @M007P kaze moguce da je do samog rezaca. Probaj na nekom drugom rezacu ako imas mogucnost.
E hvala ti cu da probam,teo sam to da pokusam ali bilo je 1:00,javicuti ako sve bude ok,takodje ti si najbolji psihopata koga sam upoznao
Did i ever tell you the definition of "insanity’’ … >: Probaj pa javi da li si uspeo
probao sam,ali pisalo mi da ne prepoznaje disk.Ali nema veze,ionako je igrica ispala sr****!