Možda je greška, ali ako WoW dolazi na konzole uz podršku za kontroler, onda bi ovo bila lepa vest!
Ovo bi bas bilo fino, samo da ne traze mesecnu pretplatu za igranje…
Pa to je cela poenta igre!
Tesko da mogu optimizovati bindove. Nema sanse igrati WoW na kontroleru. Ti po klasi imas minimum 20-30 bindova. Ne znam kako bi to sve koristio a da ne trpis u odnosu na igrace koji igraju preko tastature.
Pa uz podrsku za tastaturu, sve moze… mada, onda je pitanje zasto prosto ne igrati na PC-ju i sta ce ti konzola, nisam siguran da bilo koji ozbiljan WoW igrac planira da igra na Xboxu jer nisu samo bindovi u pitanju nego i ceo community, komunikacija koja sigurno ne ide preko lajva… itd.
Imas na boxu i discord to sad svi na pcu koriste, cak je bila i neka prica za povezivanje lajva i discorda koliko se secam. Uz mis i tastaturu isti djavo, wow me svakako ne zanima, ali da me zanima ta igra isti djavo na cemu igram, jedino sto je box jeftniji.
Recimo da je isto… Mada bih se slozio sa @padawan, nece ni jedan ozbiljniji WoW igrac igrati na konzoli. Generalno je MMORPG zanr koji umire, tako da je to uzak krug ljudi koji su vecinom iskljucivo PC gameri. Ne znam sta njih moze naterati da pocnu igrati istu igru na drugoj platformi.
Pa, jedino ako ultimate gamepass ukljuci i pretplatu na WoW, to ih moze naterati da predju.
To sigurno ne, jedino mozda da za tu igru recimo ne treba gold, nego samo njihova pretplata.
Koliko oni daju za mountove, tokene i transmog sranja tih 10-15 eura na mesecnom nivou im je nebitno. 
Ali šta ako si pretplaćen na WoW ne moraš da imaš Gold? 
Pošto se broj pretplata za WoW godinama smanjuje, vreme je da prošire dostupne platforme.
Upravo ovo, smanjuje se prihod… Pa sta god da uzmu ovde super.
Sledeci korak je WOW na aparatima za kafu. Cisto ono dok cekas da izadje neka duza kafa mozda se zeznes pa uplatis tu koju partiju WOW-a 
Sad definitvno znam da xbox ne ide u obzir, jer sam najebo