Wolfenstein: The new order gameplay trailer + DOOM BETA

wooot!!!

Na kraju klipa DOOM BETA :D, novi DOOM **** misaaaaa

A sada malo iz igre:

Idemooo Wiliam B.J. Blazkowicz. Jedva cekam ovo. Kad se setim da sam sa drustvom u igraoni pikao return to castle wolfenstein preko lana i bilo mi je mnogo gotivnije nego CS.

Trailer izgleda zabavno i grafika je dobra, ali kada izadje igra dobice ocene negde izmedju 6 - 7 … samo moj predosecaj…

Hands-On: Wolfenstein: The New Order

Hands-On: Wolfenstein: The New Order | EGMNOW

Ja sam obozavatelj ove igre i jedva cekam nastavak :). Return to castle wolfenstein je izuzetna igra i presao sam je nekoliko puta e onda je dosla igra Wolfenstein 2 koji sam presao sa teskom mukom jedva jednom. Razlog je taj sto preteruju sa naucnom fantastikom previse a ja to nikako ne volim, neka je bude malo ali zelim igru Return to castle wolfenstein u “novom odelu” a ne novi Crysis (ni “starog” ne igram tj. Crysis 3 :slight_smile: ) Samo neka izbace dobru igru sa manje naucne fantastike, neka ubace i Hitlera kako treba da se i sa njim obracunavas u nekoliko navrata u igri i eto nam igra godine :slight_smile: jer i ovako sto se tice pucacina jako slabo imamo sta da odigramo.

Negde sam citao da ce se u novom delu pojaviti i Angela Merkel kao negativac posto je ona kako se prica Hitlerova cerka ali ne znam koliko je to tacna informacija za ovu igricu, nesto kao ona Helga u prvom delu?

ma jok, na trejleru imas sve likove koji ce se pojaviti. Od zena negativaca jedino frau Engel cini mi se

Wolfenstein: The New Order is 1080p, 60fps on Xbox One
MachineGames hits same threshold on all current gen platforms and PC
News: Wolfenstein: The New Order is 1080p, 60fps on Xbox One - Total Xbox.com

Why Wolfenstein could be Xbox One’s least expected killer shooter
Forget 1080p - this is why it’s going to be great
http://www.totalxbox.com/72274/previews/why-wolfenstein-could-be-xbox-ones-least-expected-killer-shooter/

WOLFENSTEIN: The New Order Gameplay Preview

Novi trailer :slight_smile: