Komp mi radi ok, sve otvara poprilicno brzo, surfrovanje po netu ide ok, ali svaki dan, par puta mi se komp ugasi sam od sebe i kada se sistem ponovo podigne, dobijem poruku : windows has recovered from an unexpected shutdown… Zna li neko kako mogu da resim ovaj problem?:da:
Napajanje?
Ja sam imao slican problem ali uglavnom se desavalo zbog pada napona,promenio sam napajanje ili iskljucio neki dodatni uredjaj(LED osvetljenje,CD rom,HDD…) pa je bilo sve ok.
To ti se desava vjerovatno kad pokrenes igre, tj. na neki nacin ga “opteretis”? Ako jeste onda je sigurno napajanje problem, tako se i meni lap top gasi cim se zagrije malo vise. Nisam siguran ali mislim da je to.
Hvala obojici, ali mislim da nije do njega… Vrv je neki virus, ali ne znam kako da ga se resim sem da reinstaliram sistem? Nisam mi nije nikada nije opterecen, retko kad odigram nesto na pc-u i to su uglavnom nisi zahtevne igre.
graficka kartica, ram memorija, napajanje, ploca, hard disk,. tim redosledom eliminisi problem. meni je trebalo jedno dobra 4 meseca da skontam da je graficka u pitanju. kostalo me nekih 350 eura. ne pitaj…
Pitanje ?
Da li si primetio da li ti se to desava prilikom koriscenja Opere browsera ili ne ?
Jer sam ja primetio na jednom racunaru da se to desava ali samo kada se koristi Opera inace rracunar radi sasvim normalno
Koristim Chrome… I u 95% slucaja mi se komp gasi kada ga ne koristim… Dodjem nazad za komp, bude restartovan i taj error code pise…