Windows 7

Pa evo da se pohvalim,windows 7 radi ko’ sat,nemam nikakvih problema,UBICA je! :smiley:

Ja na sedmicu ne mislim, imam box, komp mi vise ni ne treba.

Da ozivim stari thread.
Juce sam instalirao Windows 7 (Najveci razlog Battlefield 3 :P).
Pored BF3,sada mogu i konacno da igram Halo 2 vista na online :D. Tako da cete mozda da me vidite da sam Online na Live-u.
Ako nekim slucajom imate Halo 2 vista instaliran,posaljite mi poruku pa da igramo :D.
Za sada mi se jako svidja Windows 7 nemam nikakvih problema,osim nekih sitnica.
Bittorrent na primer,koristim onaj klasican (ne uTorrent),kada skidam nesto ne mogu da vidim nigde listu “Trackers”,a to je vazan detalj.
I ovaj Taskbar mi je nekako cudan,ali navicicu se.
Imate li neke softwere specificno za Windows 7 da mi preporucite? Za sada koristim sve isto sto sam koristio i na XP.

Evo ga mali tip za settings meni u Win7. Napravi nov folder(najzgodnije je na desktopu) i rename ga u sledece: “GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}” . Naravno bez navodnika. Sada na desktopu imas God Mode odakle mozes da pristupis svim podesavanjima sa desktopa. Gl/hf

Najbolji Windows do sada, koristim ga još od RTM verzije i prezadovoljan sam, startup repair me je spasao više puta od obaranja sistema.:da:

Ja imam na desktopu takođe 3000+ amd sempron i windows 7 i samo je jednom sedmica reinstalirana i to je to najstabilniji windows ikad :smiley: