Ljudi da li se nekome desilo da YT steka kada scroll-ujete misom po drugim klipovima?
Jako iritantno a ne znam koji mu je! Zadnja verzija Mozilla-e i Flash Player-a (vracao sam i na starije ali isto). Formatirao PC, ubacio Win7 - steka! Odradim na XP SP2 sve formatirao - opet steka! Kad prebacim na 240 onda radi normalno. Svi drive-ovi su instalrani svjeze da ne bi bilo kakve zabune
Pomagajte - slupacu ga! Crko’ mi laptop pa su sad sve sanse da cu slupati i PC koliko sam bjesan! Ima da igre za Xbox “kupujem” preko Nexus-a!!!
Ne znam da li su problemi povezani, ali meni je YT zastajkivao cim je na full screen ili ako mu se tako prohtije. Ono sto znam je da je taj kleti Flash player djavolja rabota (mislim da ga je @Padawan tako opisao). Sve je gori i gori, i ja sam par puta htio laptop da bacim kroz prozor.
Hardware, dio racunara koji strada kada zakaze software
Meni šteka zvuk na tube-u kad je pojačan, nema šta nisam pokušavao da ga unormalim, na kraju smanjim zvuk u browser-u a na nekih 10% od pune skale a pojačam na zvučnicima i onda se čuje normalno.
Zato me obori sa stolice kad mi, recimo, iskoči chat na fejsu ili neki tako windows zvuk i sl.
Koji ti je OS, 64-bitni ili 32-bitni? Iskreno, ja sam imao takvih problema ranije ali sam update-ova sedmicu i sada mi sve radi kako treba. Opet, ne mora da znaci da je do toga ali ja koristim IE 9 i nemam problema. Probaj preko tog browser-a.
Ma svaka nova verzija flash-a je losija nego prodhodna.Desava mi se ponekad taj tvoj problem na youtube-u.Ali zato u poslednje vreme sve one flash igrice rade ko da imam Dial-Up secka puca jedva radi.
Pored toga mislim da bi trebao sistem da rusim jer je aktivan vec skoro 10 meseci bez ikakvog ciscenja,defregmentacije.Jedino sto je radjeno je ciscenje registry-a.
Ali zato da drugom kompu imam neverovatan problem.Stavljen je XP SP 2, Avast za AV i koji god video da se pusti (net ili preko VLC) slika kasni za zvukom xD A zvuk krcka znaci veoma iritantno.A racunar bi trebao da bude ok barem za pustanje toga.
AMD Sempron na 1.8
1.5 GB rama
ATI HD 2600 Pro
Razmisljam da mu stavim sedmicu da vidim da li se resiti taj problem.