Win Win computer shop reklamira igrački PC sa Gears of War 3 igrom

Mozda je naletio na drugog prodavaca,koji se ajde razume u neki…

Kao i svuda ima onih koji znaju sta rade i onih koji su tu dosli iz kao sto neko rece iz mesare

Ali najaci su mi oni likovi kad ti dodju sa spikom,pa sta,ovo,ono,reko mi covek u prodavnici da je tako :smiley:

ma njih ima u radnju 5,6…a nije nesto velika radnja… :smiley:
neznam sta rade toliko njih…a inace u toj ulici ima jos nekoliko kompijuterskih radnja koje su daleko povoljnije sto se tice cena

Hah,ja sam uzeo grafu kod saborne,posto u dusanovoj ih nije bilo iako su mi rekli da ih nema na stanju,zovnem ovamo za svaki slucaj posto ih je bilo na sajtu,kad ono ima.I bas taj dan bio neki popust od 10% od 22h pa nadalje i tad je i pazario :slight_smile:

winwin jeste da su dobri i korektni sa cenama, ali jednostavno nesto im se ne uklapa.

ja se secam situacije kad sam u jagodini isao da razgledam redovno sta imaju u winwinu onako, s vremena na vreme posto mi je blizu, i udjem ja da gledam komponente za novi PC i one prospekte itd kad ugledam ad na zidu nesto tipa:
"Konacno legalni Windows 7 i kod nas. Nemojte placati ogromne kazne za to sto ne posedujete legalan operativni sistem.

Testimonials (neka zena, neko genericno ime tipa marija ili jovana): Sad vise ne moram da se brinem da li ce mi oduzeti laptop na aerodromu zbog ilegalnog operativnog sistema! Hvala bogu!"

prvo mi je smesno sto uopste neko to kupuje, a tek onda kako nam (srbima) uvaljuju to da na aerodromu uzimaju laptop jer nema legalni windows.

a pod 2, punchline je u tome sto je neki tip odneo kod drugara (koji je radnik u winwinu) PS3 slim od 160gb da probaju jailbreak i vidim kako preko XMB-a ulazi na Backup Manager v1.1, i to bas cim sam zavrsio sa citanjem tog windows 7 adverta.

ONLY IN SERBIA

Da vi ljudi mali ne preterujete. Sta vi ocekujete da vas doceka, Bill Gates ili neko sa slicnim poznavanjem racunara. I sve to za 200e platu. Pa niko od njih nema da od plate kupi ni postenu graficku koju vecina ovde kupuje. A mozda i fakultet neki da izmisle da najobicnijeg prodavca. A neko pomenu mesara, pa mesar mora da ima dosta vise znanja od nekog pc-bluetooth-boy-a.

Ocekujemo da nas doceka neko ko zna specifikacije proizvoda koje prodaje. Meni ne smeta sto ne znaju nista, jer ja znam sta kupujem a sta ne, ali ima dosta ljudi kojima je potrebna adekvatna pomoc pri kupovini, a kupovina tehnicke robe, posebno kompjuterske koja je podlozna unapredjenju i promeni na svake pola godine je malo specificnija i detaljnija nego kupovina pola kila krmenadle.

Čovek je trebao da ćuti i da pogleda u kompjuteru da li ima Benq G2420HD. Morate da shvatite da radnici u kompjuterskim radnjama nemaju mogućnost da testiraju svaki uređaj i da znaju naziv svakog uređaja. Meni više smeta kada odem u game-s ili u neku od computerland radnji i zateknem čoveka da ništa ne zna o igrama.

Kome je potrebna adekvatna pomoć pri kupovini pročitaće na internetu nešto o uređaju i imaće komentare koje su pisali ljudi koji su testirali taj uređaj, itd. :wink:

Hoce, ko je svestan neznanja i neupucenosti u materiju domacih prodavaca hardvera :wink: a ko nije, i ko ocekuje da mu prodavac nesto objasni i pojasni sta valja a sta ne (sto je normalno za svaku robu)… srecno mu bilo pri kupovini :slight_smile:

i da dodam - ajde sto prodavci ne znaju nista, nego sto nam i “serviseri” nemaju dve blage sa zivotom… navescu samo primer kad sam u jednoj lokalnoj prodavnici hardvera sastavljao masinu… kad sam liku rekao koju grafu zelim on mi preporuci gigabyte model. Ja hteo asusa. Stigne masina, ja naravno odma opicim 3dmark, na polovini se restartuje? Pocnem da igram AoE III, ista situacija, totalno random restarti. Ja progooglam malo i vidim - zale se ljudi na benchu, zale se svuda. Ceo kontigent grafickih ima serijsku gresku. Ja odnesem masinu liku i objasnim mu, on mi ne veruje :slight_smile: 20 dana mu je trebalo dok je sve povadio i istestirao pojedinacno za kvar koji je meni “amateru” bilo potrebno 3,5 min da otkrijem. I opet nije nasao kvar, kaze nista mu ne fali, jedva sam ga nagovorio da reklamira graficku kod dilera. Kad je sklapao masinu nazad uspeo je da mi spali flash tako sto mi je na front usb pogresno povezao pinove - i eto kratkog spoja. Eto toliko su efikasni i strucni nasi “majstori”. Pored takvih strucnjaka dobro je sto prodavci i ovoliko znaju, pitanje je kad ce poceti da prodaju ups-eve umesto zvucnika.

Cekaj malo…
Ima Gears of war 3 za PC???
:stuck_out_tongue:

jos uvek ne…

nece ga ni biti,Purple4Stephen se malo nasalio.GOW je xbox ekskluziva…

pa naravno da nece…znam i ja…nego samo onako kazem…zato sto niko nezna sta sve moze da ocekujemo u buducnosti

Kec je portovan na PC tako da nikad ne reci nikad :slight_smile: