wifi extender

Xiaomi mi 4c koristim za kuću ok opcija čak imam i napolju signal

2 Likes

Mi WiFi Range Extender AC1200 EU

Pokusavam da okacim link iz MI radnje u CG ali nece mesto.

3 Likes

Uzme to dvoje i ima signal do drugog sela

2 Likes

A gde ti to zivis ako oces na 49 metru da pojacas signal. U sportskoj hali? :sweat_smile:

1 Like

Mislis ovaj?

Koja je razlika izmedju ova dva?

Na taj AC1200 sam mislio. Kod nas u ZaoMi radnji nema izbor 3 komada. Samo jedan… tako da ne znam koja je razlika izmedju ova tri.
Pitaj njih. Ali vazno je da je AC1200 i da je dual 2.4/5ghz

1 Like

Oni se ne razumiju nista brate.

Ovaj sam ja uzeo.

1 Like

75, uzecu onda isti taj da ne gatam.

Ajde da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde.
Ruter: N2 | AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router
Htio sam uci u opcije da procackam malo i jedino na ovaj pc na powerline u sobi hoce udje u 192.168.1.254, na onaj pc pored njega sto je direktno na kabal nece, sto mi je malo cudno.
Mada to nije problem, htio sam pitati ima li neki nacin da se provjeri da li je wifi preopterecen npr, da li je ruter ili mreza opterecena itd.
Jer od kad smo dodali jos 1 tv na wifi koji cesto pusta 4k snimke sa yt-a kao da mi je sve masu sporije. Pogotovo recimo kada gledam twitch na ovom glavnom teve-u u dnevnoj, ne moze 1080p cesto, odmah obori rezoluciju, a ranije je pustao bez problema.

Nisam imao takva iskustva. Posto su mi svi da kazem “veliki” potrosaci na ruteru direktno. Eksdender je samo za telefone, tablete i jedan TV i sve to radi super.

1 Like

Mislim da se zove mi wi-fi app za android i da sa njim možeš da kontrolišeš. Imaš preko appa qos, a i u ruteru preko kompa kad pristupiš ima opcija da skenira surrounding wifi pa ti javi koje su okolne mreže i vidiš tu koji je kanal slobodan

1 Like

Evo sad recimo na wifi nece, preko kabla net radi ok, ali wifi bas bas steka.
Jesi li mislio na ovo?
IMG_20240930_102532
Znaci da izaberem neki kanal gdje nema nikog.
Tipa 11?

3 Likes

Mi wifi aplikacija za mob,napraviš nalog i tamo imaš sve te stvari da središ

1 Like

Ovo,ja sam napravio nalog i stavio app.

Htio sam da skinem, ali dobijam : This app isn’t available for your device because it was made for an older version of Android.
Probacu sad na apkmirror.

Kako je ovo moguce? Pa ta zaoMi app radi svuda.
Mi home je ime aplikacije

Screenshot_2024-09-30-13-11-14-71_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24

Mi Home sam skinuo ali ne pronalazi mi ovaj ruter, samo nudi one xiaomi.

Android 14 kod mene i radi

Instalirao sam preko aptoide. Ali samo trazi ruter bez uspjeha.
Nmvz, procackacu ovako i gdje vidim da ima najmanje stavicu u taj channel i to je to.