Watch Dogs stize za zimske praznike na sve konzole

Watch Dogs stiže za zimske praznike na sve konzole, tako barem piše na posteru koji su našli Kotaku. Sad koje su to “sve” konzole obuhvaćene? Verovatno će biti na Xbox 360 i PS3, kao i na sledećoj generaciji među prvim igrama.

Izvor: Watch Dogs Will Be Out This Holiday For ‘All Home Consoles,’ Leaked Poster Says

a P(r)C nista ?

uff ekstra vest ,totalno sam zaboravio na igru buduci da kad je bila prikazivana na E3 se spekulisalo o 2014. godini ali po svemu sudeci bice ovo jedna lepa gaming godina :cool:

Pa verovatno ce biti i na PC, ali se sada gleda na kojim konzolama ce biti ovakve igre, pa se zato vise promovisu i reklamiraju, citaj “leakuju”

pa to ti je to, holidays 2013, pa delayed jednom, pa drugi put i eto ti maj 2014

ma nema teorije da ova igra bude na X360 i ps3 jer bi to po meni bile steta da igra s tolikim potencijalm ostane zakinuta

hitman blood money je izasao i za ps2 i za ps3/xbox360. pa ps2 je bila zakinuta, a ps3 nijhe. tako i ovo

nadam se da ce vezija za next gen izgledati kao i na prikzu gameplaya jer namjeravam odmah po izlasku kupiti The Next XBOX

u slucaju ove igre, zakidanje na teksturama i rezoluciji nece mi uopste smetati da je odigram sa gushtom… kao sto ni sleeping dogs nisam mogao da teram na pc pa sam odigrao na boxu i uopste nisam ni primetio kvalitet grafike…