Watch Dogs prica traje 35-40h

Watch Dogs’ main story will take you about 35-40 hours to complete, the game’s creative director Jonathan Morin said on Twitter.

“I would say the average player which does free roam a bit tend to reach the end within 35-40h. But doing everything is close 100h,” he said. “And these don’t really consider online stuff in the mix…”

Morin previously revealed that Watch Dogs will feature an 8-player free roam online mode. The game also includes a head-to-head multiplayer mode, where players will hunt down other human players and use their hacking skills to affect the world to their benefit.

Watch Dogs launches May 27 for Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, and PC. The Wii U version will come sometime later.

[SIZE=1]http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-creative-director-says-story-is-35-40-hours-long/1100-6418344/[/SIZE]

Nadam se da ce ovo biti realnost :slight_smile: I da nece nabiti sve najbolje i najlepse u main story a da sporedne misije budu jedno te isto.

meni se to uopste ne svidja,mnogo je bre to i imam sve neki osecaj da ce posle 20-tak sati u igri sve to smoriti a vecina toga zavisi od same price kako ce sve to izgledati.

Ja sumnjam da ce imati i 20 sati, a pogotovo ce biti problem ako sve misije budu licile jedna na drugu… Hakuj ovo, uhapsi ili ubi onog… Onda ce igra bas brzo smoriti… Ali vreme ce pokazati…

Bilo bi lepo da dočaraju rockstar kvalitet ali čisto sumnjam …

Pa dobro, ako bude priblizno AC2, s njhovim nivoom pripovjedanja, ja cu biti happy :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Bar cemo moci da razgledamo grad kao turisti :smiley: Kada mi dosadi ova tmurnost od naseg srbistana, upalim GTA5 i dok si reko piksla ja na plazi, pa na planini, pa ovamo,onamo…ma milina :smiley:

Previše je to i glavne priče i lutanja…
Ja uvijek uzimam za poređenje Borderlands i Fallout 3, koji su mi baš baš slični po tematici.
Iako obožavam takav žanr igrica, iskreno rečeno, Borderlands u odnosu na Fallout em kolje za oči em je ultra dosadan kontra Fallouta…
Nemam PS3 ali sam probao Infamous kod kolege i došlo mi da kupim tricu samo zbog nje i Uncharteda…bude li bilo elemenata iole sličnim u Dogsima kao i Infamousu, mislim da se niko neće smoriti, samo valja to rasporediti na plafon 5 sati po danu, onda će biti super

Necu zaliti pare za ovu igru, mislim da ako stvarno bude bilo '35’h igre da ce to da bude nesto najbolje sto se moze desiti u svetu igara (govorim trenutno nista bolje nisam ni video mozda ‘titanfall’). Ali ako misije budu licile jedne na drugu i stalno se isto ponavlja onda sve to gubi cari koja nosi ova igra, a mislim da ce da bude perverzija od igre. BAR SE NADAM (ovo je moje misljene zellim cuti i druga misljenja koji su takoreci iskusniji od mene)! :smiley: