Operating System: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8
Note that we only support 64 bit OSs.
DVD-ROM: DVD-ROM Dual Layer
Hard Drive Space: 20 GB
Sound: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
Internet: Broadband connection and service required for multiplayer mode
Min spec:
GPU: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
CPU: Quad core
RAM: 4GB
hahahah pa za Recommended spec. je navedena grafa stara 2 ipo godine,batalite da se zalite toliko jer su ovo sasvim pristojne i standradne specifikacije za one koje igraju na kompu ,ultra spec. nisam pogledao niti cu da komentarisem jer je cisto preterivanje a izgledace isto kao i na xboxu ili soniju za koje se ove igre prvenstveno i prave jer im one jedine i donose profit…
Ne mogu vjerovati da je Q6600 uopšte u specifikacijama. Ja sam ga uzeo odmah nakon izlaska, dobrih 300e… Šta znače dobre komponente… Svakako ga planiram igrati na Next-Gen konzolama. I ovako ne stignem odigrati sve igre…
Hahaha preporuceni procesori za ulta su FX-9370 i 3930K.Ovo je smesno ovo su rekli samo da bi poboljsali prodaju high end komponenti.Ovu igru ce svaki solidan intelov 4-core cpu uz dobru grafiku gurati na max videcete.
Iskreno se nadam, mnogo bih voleo da je ovo jedna od onih odlicno optimizovanih igara pa da je i malo slabiji mogu poterati u solidnom fps-u barem na medium (pod slabiji mislim q6600 + hd4850).
EDIT:
Evo koliko kostaju minimum komponente u USA:
Sto se grafike tice, specifikacije su relativno skromne. Sto se procesora tice, ostaje pak da se vidi. Ako je verovati ovome, ispada da je igra prilagodjena visejezgarnoj arhitekturi next-gen konzola. Sve u svemu, nativni osmojezgarni AMD je sad najbolji izbor ukoliko neko pravi masinu sa kojom ce bar sto se proc-a tice biti miran naredne 3 godine. Inace ovo i na laptopu ima da mi leti na high dok ce desktop da je samelje.
Razmisljao sam i o tom AMD-u, ali Intel je mnogo bolji izbor. Svakako ne u u multithreading zadacima, ali je za sadasnje igre daleko bolji. I uopste ne planiram Ultra specs, meni kako igra sama namesti, ja tako igram