Our ambition from the start with Watch Dogs has been to deliver something that embodies what we wanted to see in the next-generation of gaming. It is with this in mind that we’ve made the tough decision to delay the release until spring 2014.We know a lot of you are probably wondering: Why now? We struggled with whether we would delay the game. But from the beginning, we have adopted the attitude that we will not compromise on quality. As we got closer to release, as all the pieces of the puzzle were falling into place in our last push before completion, it became clear to us that we needed to take the extra time to polish and fine tune each detail so we can deliver a truly memorable and exceptional experience.
We would like to take this opportunity to thank all of you. We thoroughly enjoy and appreciate the way you respond on the web, at events, press conferences and other opportunities we have to interact. Your passion keeps us motivated.
We can’t wait to see you in Chicago next spring. We are confident you’ll love this game as much as we love working on it.
j… im pas mater
The Crew je takodje odlozen za prolece 2014…
hahahha koliki se samo hype digao oko ove igre,361275 trailer-a vezana za ovu igru i na kraju opet ce morati nesto da se ceka :ne::ne:
Sad je ona prozivka za GTAV malo ironična
Vidim da je vecinajedva ceka, ja nemam nikakve zelje da je igram. Jedino ako pokupi sve neke genijalne ocjene, pa da se predomislim. U isti kos ide novi Assassin’s Creed
Šta misliš zašto je odgođen
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
E vala baš, sada sam skroz po3,14zdeo…
Sent from my LG G Pro using Tapatalk 4
Makar će oni koji žele da igraju isti na PC-ju imati par meseci više za upgrade
Ovu sam igru s nestrpljenjem ocekivao dok nisu poceli da nas zasipaju raznoraznim gameplay-ovima i trejlerima, tako da nisam nesto previse razocaran s ovim odgadjanjem, takoreci svejedno mi je i onako je ovo bila odlicna godina, neka nesto i za sledecu ostane
System seller pomeren za 2014. Bice gusto…
Isto tako i ja. Ali hej, bolje da malo odloze i naprave igru kako treba, nego da je izbace prerano i onda svi kukamo zbog bagova i drugih nedovrsenosti… Setite se samo prvog Mass Effecta, nedopechenost se osecala na svakom koraku.
Kako je krenulo imam osecaj da ce da odloze i XBOX ONE i PS4 za sledecu godinu…
Ovo je jedina igra koje je odložena, nije ništa krenulo.
Ali ko bi “Bioware-u” nešto zamjerao, to je ipak ME… Ujedno i moj najdraži dio. Otkako ga je EA u potpunosti preuzeo, po meni, ni najveća ispoliranost ga nije vratila na “prave steze”…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Tužno al’ istinito!
Sent from my LG G Pro using Tapatalk 4
Još u oktobru
Sent from my LG-E988 using Tapatalk