Watch Dogs 2 zvanicno potvrdjen, reveal na E3 2016

Nakon dosta glasina i par slika gift boxova

Ubisoft je konacno i zvanicno potvrdio Watch Dogs 2 i izjavio kako ce igra biti predstavljena na predstojecem E3 sajmu zajedno sa igrama For Honor i Ghost Recon Wildlands.

Datum izlaska jos nije poznat ali Ubi je izjavio da igra nece izaci pre a ni posle Aprila 2017.

Stvarno me zanima kako ce ljudi docekati novi gameplay trajler dvojke posle onog infamous trejlera sa grafikom od koje su na poispadale vilice pa sa teskim downgradeom na kraju.

2 Likes

Lepa vest.

Btw. jedva cekam da je videti na E3…osobno prvi deo mi je bio i vise nego ok, cak ga i imam na “fizikalcu” aka blu-ray-u u kolekciji.

Dobro, ovo se odavno znalo. Odmah po izlasku prvog WD-a su pocele glasine da se radi na nastavku.

Ne znam sta da mislim, prvi dio nisam presao jer su me pocele smarati misije, ali generalno nije losa igra. Interesantna je ta zamisao gdje ides po gradu i hakujes sve oko tebe, ali Ubisoft kao da je doktorirao unistavanje main story kampanje ponavljanjem misija kojima nedostaje kreativnost.

Sacekacu da vidim neki gameplay pa cu odluciti da li me tangira ova vijest. Nekako mnogo vise ocekujem od Ghost Recon-a.

Meni je prva igra bila baš odlična i s WorseMod dodatkom nisam primetio downgrade u grafici, tako da jedva čekam nastavak, mislim da ako izlazi već sledeće godine i to do kraja Aprila da neće biti mesta za neki veliki downgrade kao prošlog puta…

I meni je prva igra bila veoma dobra i jedva cekam nastavak

Od onih sam koji misle da je donekle ne zasluzeno napljuvan prvi deo(nije bio ni savrsen da se razumemo)

Ko zna mozda Watch dogs 2 bude fenomenalan kao Assasins ceed 2 posle Asassins creed 1 ?
I hope so :slight_smile:

Ubedjen sam da je napljuvan zbog onog grafickog downgrade-a koji je bio aktivan u to vreme na e3 i malo pre izlaska igre, i od tada je to vidjeno na jos nekim igrama.Ljudi onda il nisu uopste igrali igru il su poceli da igraju s ogromnim hejtom i na kraju su jedva cekali da je ispljuju i napisu razne gluposti, a i tad je bilo bas “in” pljuvati ubi.Naravno sigurno je bilo i onih kojima se igra stvarno nije svidela al vecina je bila u ovom gore navedenom fazonu.A sto se tice same igre sasvim je ok i imala je svoje i dobre i lose strane i sigurno je jedna od boljih igara 2014-te :wink:

Apsolutno se slazem sa tim sto si napisao!

Takodjer.