Hahahaha, ne znam da li je za smejati ili za plakati…koji je ovo K, sta rade od ovih danasnjih igara ovi developovi, ne sumnjam da ce za Pro izaci patch 1080p 60 fps (4K se vec zna) kroz koji dan ili ce mozda u startu raditi bolje, posto je ovaj video sniman na obicnom PS4. Takodjer novi FF 15 radi na XO, PS4 u 30fps isto kao na PRO-u, ali sada u 12. mesecu izbacuju patch za PRO [quote] They want to release another PlayStation 4 Pro update in December as well, which aims to implement support for 1080p at 60 frames per second on HDTVs. [/quote] Ovo gore(igru koja je tek izasla) sam samo uzeo za primer, sto ce verovatno biti i sa WD 2 isto tako, ali sta sa obicnim PS4 korisnicima ko ih J kupite Pro, jadno…
Sta je ovo, pogledajte ve ce vam biti jasno, sramota:
Nije da ih branim, ali se za FFXV moglo na E3 videti kako (ne) radi na XO. Čudi me da radi i u 30fps nakon svih problema sa engineom koji prave toliko godina.
A za WD2… Glupo je da kažem, ali, nakon prvog dela nisam očekivao da su se opametili.
@daemonkiller92
Evo svugde isto radi(PS4 - PRO), s time da za PRO izlazi patch u 12 mesecu 1080p na 60 fps, sto je bilo i za ocekivati, i patch na 4K naravno .
[quote]Square Enix also shared new details about the game’s planned PlayStation 4 Pro support. An update adding 4K and HDR support will be released alongside the game on November 29, but they want to release an update that has been optimized a bit more at a later date. They want to release another PlayStation 4 Pro update in December as well, which aims to implement support for 1080p at 60 frames per second on HDTVs. They’re currently at the tuning stage, but have it running roughly between 40 and 50 frames per second.
[/quote]
Cek, ovde na snimku radi u 30 fps na Pro? Znaci planira se 60 fps? To je… prilicno ohrabrujuce. I vredan apgrejd. Daj boze da se opamete i odustanu od 4K ludila.
[quote=“padawan, post:5, topic:11830, full:true”]
Cek, ovde na snimku radi u 30 fps na Pro? Znaci planira se 60 fps?
[/quote]Yup, u 12 meseui izlazi update za Pro na 60fps i 1080p .
To se pisalo…sve novije igre ce biti i(pored 4K) u 1080p - 60fps na PRO-u, barem su tako pisali ovi iz Sony-ja, vec sam to negde i pisao cini mi se…
Ma da je 1080p i 60fps trebao biti u startu na PS4 i XO, kao sto su i najavljivali pa nam uvalili,…
Ja mislim da je Sony PRO konzolu izbacio ovako bez veze. Sala naravno, ne znam zasto ne bi radilo, konzola ima snage a i dev. su rrekli da izbacuju patch, za sada sve patcheve koji su “which aims to implement” su radili…
Ono sto je naj gore osobno mislim da ce sve igre biti sada u pocetku tako, raditi ih prvo za PS4 i XO, takvu puste i na PRO i onda dolazi patch za PRO, ne mogu bas samo tako reci 40 mil. + korisnika PS4 fuck off. Ma da mi se to ne svidja, ali ko te pita…