Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Heed the Call of War

3 Likes

Ovo uskoro stiže, jedva čekam

1 Like

6 Likes

Odugrao nekih 5h SPa i krenuo MP auuu koja igretina a MP bas onaj pravi old fazon kidanjeee :heart_eyes:
Inace Coop moze sa PC a MP samo izmedju konzola.

3 Likes

Meni piŔe sa sam Too Early? Kada je launch???

1 Like

Steam mi kaze da nam standard edition izlazi u ponedeljak? Ove skuplje edicije imaju od juce pristup. Gold edition itd.

Ja tripovao da ova igra dolazi u Game Passā€¦ Smor :pleading_face::joy:

De da bude ovo na gamepassu :smiley:

150k ljudi samo.na Steamu igrali juce. Moneymaker, savrsena igra

1 Like

Sto? Prava GP igra. Ocekujem je na servisu vrlo brzo.

Haha ok :smiley:

Vidim.da ne znas o kskvoj je igri rec niti o fransizi i kolilo je ljudi cekalo ovo

2 Likes

Warhammer mi je jedna od najgenerickijih fransiza ali sta ja znam, dosta ljudi igra board game, farba figure, ima bogat fan fiction / lore sa nekim demonima i pitaj boga. Vecina koja ovo igra su ipak samo fanovi akcionih igara, ovo je odlican Gears klon po snimcima to je taj ā€œtromiā€ 3rd person shooter gameplay, samo fali bandana ovom space marincu i moze da prodje kao Marcus.

Nego jel ima ovo denuvo, jel moze neki torent da se skine. Vidim da je RUNE izbacio nesto juce pa mozda probam za PC. Mada nemam mesta za prokletinju zbog backloga, dok stigne na red ima da bude i u gamepasu.

Mislim da nema čim je probijeno ovako brzo. ImaÅ” naslova tonu Å”to nisu a vrv nikad ni neće, jer empress opet ima neku krizu :rofl:
Ono Å”to mi pada na prvu na pamet ddogma2, poslednji ac, moguće i wukong

1 Like

Bile su neke Warhammer igre na game passu, Vermintide I/II i Bolt. Možda i joŔ neka, ali ovo je poslastica svoje vrste, možda za godinu dana ili viŔe.

3 Likes

Ma da, to me i nervira, bas bih probao za PC jer lose radi na Xboxu, ciju verziju imam. Ne razumem kakvu krizu imaju i zasto hakeri ne rade svoj ā€œposaoā€, pretpostavljam da piraterija jednostavno nije vise ā€œunosanā€ posao kao ranije, sad kad su svi manje vise presli na legit gaming.

Pa nema ko jbg, većina grupa se povukla sa scene. Empress je jedina zadnjih godina uspevala da probije denuvo, ali su svaÅ”ta pričali, da su naÅ”li keylogere, malware ili Å”ta već u njenim releaseovima, ili da je rekla da će da implementuje ako joj neko bude radio repack, zaboravio sam sad već.
Ddogma i na pcju je radila katastrofalno čak i u 1080p, srećom sam uspeo da refundiram, moguće da su optimizovali, ali ja bih je isključivo ponovo kupio ako ikad bude gog/non denuvo release.

1 Like

@padawan

Ček, čekaj, polako, stani :smiley:

Obrazloži molim teā€¦

Generično znači da je urađeno na foru svih popularnih svari, da furaju istu priču kao i svi ostali koliko ja razumem izraz. ā€œlore sa nekim demonimaā€ :smiley:

Nemoj tako :smiley: ajde obrazloži pa ću da te napadnem, namirisao sam krv :stuck_out_tongue:

Btw imaÅ” pirata od pre 2 dana

2 Likes

Bojim se da tu nema materijala za ozbiljan forumski konflikt :smiley: Zakljucak je samo na osnovu dizajna oklopa i sveta, ali ne znam dovoljno o tome niti me preterano i zanima. Jednostavno mi nije inspirativno.

1 Like

Haha :smiley:

Pa Warhammer i 40K je bila prva igra sa ovakvim dizajnom armora i celokupnog sveta. Lore je ogroman, fan fiction je toliko minimalan u odnosu na celokupnu priču u Warhammer univerzumima da je to neŔto neverovatno. Mislim toliko račvanja i svetova i likova i deŔavanja ima da nema potrebe da neko pravi fan fiction od toga, jer ima materijala u kojem može da uživa.

Najbolje od svega je Å”to je celokupan Lore ne-ve-ro-va-tno detaljan i duboko osmiÅ”ljen, prosto je toliko detaljno i toliko se mislilo na svaki deo da imaÅ” osećaj kao da se to deÅ”ava negde stvarno. Veličina i dubina Warhammera se ne može uporediti ni sa čim trenutno na tržiÅ”tu.

Warhammer je inspiracija za Warcraft. Warhammer 40k je inspiracija za Starcraft, čak su trebali i da ih tuže ili jesu, ali nisu dobili iz nekog debilnog razloga. Bolje rečeno Warhammer je osnovna inspiracija skoro svih svetova sa ovako uvrnutim svetom i marincima u svemiru, supervojnika. Evo recimo i Halo - Spartanci su faktički Spejs Marinci koji su nepojmivi za ljude, isto su ogromni kao Spejs Marinci i isto se obični ljudi ophode prema njima.

Warhammer ā†’ sve ostalo = trendsetter.

2 Likes

Neko jednom rece da je Warhammer surovi Star Wars, tacnije pravo lice Star Warsa u buducem okrutnom svetu :slightly_smiling_face:

1 Like

Warhammer se pojavio 83 i bio je na foru ono sekire mačevi i sve to, čeriti godina kasnije je izaÅ”la prva edicija 40K. Praktično sve isto samo u budućnosti.

Apsolutno nigde nisam mogao da nađem da je inspiracija bila Star Wars jer nema neke konekcije sem da je budućnost.

EDIT: Star Wars je praktično John Carter, knjiga koja je izaŔla fazon 20god pre SW-a, samo nije dobro marketovana i nije napravljena u film pa je George Lucas iskopirao sve i servirao u novom ruhu. Ovo je recimo proverena informacija.

2 Likes