Warface open beta now available on Xbox 360

Crytek’s free-to-play shooter Warface‘s open beta is now available for all Xbox Live Gold members on Xbox 360.

Following a limited closed beta last month, all Xbox Live Gold members can now download the beta from the Xbox 360 dashboard, or via the Xbox Live Marketplace, according to Microsoft’s Larry “Major Nelson” Hryb.

The open beta includes three Versus modes from closed beta set across several maps, plus two co-op settings with multiple mission types available. “There will be a constant flow of new content, settings and modes that will keep the players entertained and wanting more,” Hryb added. “Furthermore, daily new missions built for beginners and experts alike ensure that Warface remains challenging and fun.”

Svega 2.90GB

Jel igra neko,kakvi su utisci?

Послато са GT-B5330 уз помоћ Тапатока

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space-ANW.html
Besplatno je, pa ko voli…

Sinoc probao igru nekih sat vremena, skromno misljenje igra je ocajna… Ako se nista ne promeni do izlaska pune igre, ovo ce biti tezag shit…

Ti si uspeo da odigraš meč? Ja sam samo tutorijal i to je to. Neće da me ubaci u meč, pokušavao sam sat vremena i digo ruke. Možda danas probam još malo, ali ako i dalje bude onako bagovito, onda mogu da se nose.
Na osnovu tutorijala sam stekao utisak da nije ništa posebno, još jedan standardan FPS sa vojskom…

Nisam igrao za Xbox, ne vidim ni svrhu izbacivanja ove igre za konzolu. Ovo ti je cistokrvni FPS i vrlo tesko ce privuci igrace. Nazuprot tome, na PC-u je neverovatno dobra i zabavna…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2