Vratiti stock firmware

treba ovih dana da flesujem konzolu pa mi samo nije jasno kako da vratim na stock firmware?

Ako je sam fleshujes, uradi fleshovanje na STOCK=fabricki FW pa onda update, zatim fleshuje LT+ 3.0.

jos samo jedno pitanje da ne otvaram bzv novu temu…

Kako da proverim koja mi je verzija Liteon drive-a od ovih navedenih?
LiteOn 74850c

LiteOn 83850c

LiteOn 83850c v2

LiteOn 93450c

02510c

kada otvoris konzolu izvadis drajv i sve ostalo znaces. Ne vidis nista spolja.

samo da mi potvrdite ovu moju teoriju flesovanja :slight_smile: ovako ja prvo treba da izvucem key,dummy i ostalo iz drive i onda da ga vracam na stock i posle toga ide lt 3.0? da li sam u pravu?

da izvuces key, onda za target fw stavis stock fw i taj key fflesnes, odradis dash update izvadis drive i flesujes lt + 3.0 naravno sve sa tim kljucem koji si prethodno izvukao, za key ti treba probe v3 ako je u pitanju phat konzola, ako je slim onda ces malo teze, mora da se ima x360usb pro

alat znas vec sta ti treba od ovih ostalih

stigao mi je danas,kupio sam xbox360 usb sa ck3i i probe,nego koji sad dashboard da updejtujem, posto vidim opet se nesto desava?

Najbolje za sada stavi ovaj metro dash 14699, sve igre ces moci igrati(koje su do sada izasle), pa cim c4eva da zeleno svetlo za ovaj novi 14719 dasha, lako ga stavis posle…

evo resio sam da flasujem kjonzolu,imam liteon 83850c,jel mogu taj drive da flesujem kao i ostale sa probe ili mora ono half push tray open

hitan odgovor