VOX Televizor 43ADS316BU SMART

Ovaj tv po specifikaciji ima 4k, ali kada ga priključim na sony 4 pro daje jedino fullhd opciju, ne daje ni hdr opciju a tv ga podržava. Da li je moguće da ovaj tv to nema iako bi trebao da ima.

HDR bi trebalp da se pokrece tek kada ukljucis neku igru koja ima HDR.

4K bi trebalo da prepozna csk i u dashboardu, proveri samo da ti nije ogranicen output negde u podesavanjima same konzole.

God of war je u pitanju, na samsungu se pušta bez problema. U podešavanjima u konzolu 4 je zatamnjen na voxu.

Vox i Fox sinonim za televizore koje treba izbegavati, pogotovo za gejming. Eno juce me zove drug, uzeli PS4, slika uzas boziji, razvucena na sve strane. Adjust screen normalan, rezolucija auto. Ne pomaze ni da je rucno menjas.

2 Likes

Da li je moguće da proizvodjač laže da je ovo 4k tv

Nije moguce, naravno. Uvek je neko podesavanje problem.

Vidi da li je aktivitan na tvu hdmi 2.0 nekad je po defaultu ukljucen samo 1.4

2 Likes

Sta ce mu 2.0?

1.4 je, kako to da se promeni?

Trazi u podesavanjima televizora.Meni je bilo na 1.4 i nije hteo tv da pusti xbox u 4k,kad sam stavio na 2.0 onda je proradilo.

Tražio sam, nema u podešavanjima. Verovatno ne može sony sa voxom u 4k

Koliko imas hdmi ulaza na TV-u? Vidi na specifikacijama, mozda je neki od ulaza 1.4 (taj na koji si trenutno prikljucen)

Probao sam sve ulazem, neće Ali mislim da znam šta je problem. Ovaj tv daje 4k samo u 25 i 30 herca. A sony traži 60.

Tako je i kod mene bilo.Kupio sam xbox seriju s i povezao na fox tv 4k i na konzoli kad izaberem 4k rezoluciju nije je podrzavao,dok nisam preko daljinskog podesio da mi hdmi bude 2.0 a ne 1.4.Od tad mi je 4k 60hz podeseno.Sad ja se ne razumem bas sta i kako,ovo ti pricam kako je kod mene,a xbox sam uzeo pre neki dan.Dok nisam podesio 2.0 xbox je izbacivao 4k i 25hz pritom nije hteo uopste da sacuva ta podesavanja,kao da uopste nema 4k rezoluciju bas kao sto si rekao.Idi na YT vidi kako se podesava.