Koje igre mislite da su must have za Vitu? Kako se meni cini, Uncharted, Killzone, Gravity Rush, Tearaway su pod moranje. Takodje, hocu da kupim Persona 4, Monster Hunter Ultimate Alliance za PSP, kao jos par manjih igara. Jesam li nesto propustio?
Da imam Vitu, ja bi uzeo to što si naveo kao i Soul Sacrifice, kao i njen nastavak i Dragon’s Crown
Vidim da preporucuju Soul Sacrifice, i meni se svidja sto je Online igra, to je poprilicno bitno. Rayman me takodje privlaci, ali ko ce sve to stici jbt
Cini ti se da neces stici, ali kada razmislis, imas vremena koliko hoces da igras na Hadheld konzoli:
- Dok negde putujes
- Dok ti se ucita forum
- Dok ti se uplai komp
- Dok ti se upali konzola
- Dok si u wc-u (najbolje i najbitnije vreme za hadheld konzole)
- Pred spavanje
- Kad se probudiš, a mrzi te da pališ konzolu ili komp i ne ustaje ti se iz kreveta (jako je korisno i to što Vita ima i Web Browser)
Nije da nema prilika za igru
Persona 4, sta ja znam, mene nije nesto uhvatila. Uzasno je teska, iako slovi za nesto laksu verziju. Ali je must, ako nisi gadljiv na jrpg.
Kad izgustiras te AAA blokbastere sa sljastecom grafikom, koje ces da predjes i nikada vise ne pokrenes, verovatno ce te privuci neka mala igra koja u sustini predstavlja esenciju handheld iskustva, kao sto je Lumines, Spelunky, Hotline Miami…
Persona 4 hocu da igram prije svega zato sto nikada nisam igrao ni RPG-eve, a jos manje jRPG. Posto vidim da sve vise kukam zbog igara kako su neinventivne i copy/paste, odlucio sam da prosirim vidike sa Persona 4. Ne moze da odmogne ni to sto je poprilicno duga. Sad sam pogledao Lumines, djeluje mi kao nesto na sta bi se mogao brzo navuci, a Hotline i Spelunky mi nikada nisu bile jasne, nekako mi se cini da cu se teze nagovoriti na njih
Po meni je Rayman Legend ,skroz je drugaciji osecaj,kad igrash na viti,sati i sati zabave,izbacuju svaki dan online challengs nove,to mi je najbolja igra shto sam igrao na viti…Dobar ti je i Guacamele,shta znam meni te platforme najvishe leze…
Wipeout 2048, po meni jedina must have igra za Vitu. Plus imas i HD i Fury sa PS3 portovane za Vitu kao DLC za 2048. Pored gore pomenutih, Little Big Planet je isto dosta dobro odradjen za Vitu. WRC 4 Rally je isto kvalitetna voznja za jednu portabl igru. Ninja Gaiden isto odlican na Viti. Jack and Daxter kolekcija i Sly Cooper su odlicne u nedostatku exkluzivnih 3D platformi. Oddworld isto obavezno ako ga nisi ranije igrao. Dead or Alive 5 je najbolja tuca na Viti. Escape Plan je dobar za opustanje i malo mozganja. Sine Mora i Super Star Dust odlicne igre za handheld. Unit 13 za ove pare koliko sad traze, vredi uzeti. Batman-a Blackgate, Resistance Burning Sky, BlackOps Declasified i AC Liberation, Shinobido 2 i Silent Hill B.O.M slobodno preskoci, zali boze 250e koliko su me ove igre izasle kad sam ih uzimao.
Umalo da zaboravim Bit Trip Runner 2 ako nisi igrao, trening za reflekse i zivce.
Guacamelle sam skinuo na komp, ne bih da duplam igru, a Rayman bi bas htio da da igram momacki, ali tesko je naci ju jeftino.
Ne igram nista od voznji, tako da dosta toga otpada. A kako to da ti se Resistance nije svidio, odigrao sam demo i cinio mi se kao veoma dobra pucacina?
Ti challenge-i su prisutni i na konzolnim/pc verzijama, ne znam u cemu je razlika. Nisam ja tri i po meseca igrao samo standardne nivoe
A kako to da ti se Resistance nije svidio, odigrao sam demo i cinio mi se kao veoma dobra pucacina?
Igru je radio Nihilistic Studio. Likovi su napravili legendarni Vampire The Masquerade Redemption i nakon prelaska u konzolne vode nisu napravili cestitu igru. Salu na stranu, nekako sam vise ocekivao, s obzirom da mi je Resistance serijal lepo legao na ps3. Sam gameplay je osrednji, AI los, krajnje nezanimljiva prica, graficki previse sivo, iako je to odlika celog serijala ovde to bas ne lezi oku. Ne mogu reci da je Burning Skies losa igra, pogotovo sto je prvi FPS za Vitu i ako gotivis serijal. Ali gledaj da je odigras pre Killzone-a, jer u suprotnom utisak ce biti mnogo losiji.
A de mi reci da li si pokusao one fazone sa prebacivanjem ps1 igara za dz? Ja bih mozda pokusao sa Monster Hunter za PSP
Nisam probao, a ni ne znam da ima fora? Na sta mislis, na prebacivanje sa PS3 ili ona fora sa TNV4 PSP exploitom? Ili ima nesto trece?
Vidio sam foru da mozes sa ps3, a valjda ima i neki fazona da odmah prebacis sa kompa, preko onog njegovog menagera. Iskreno, nisam ni obratio puno paznju, zato sto se sve bojim da bi mogao da fasujem neki ban ili tako nesto
Jesi li ti igrao Persona 4?
Nisam probao na Viti, igrao sam nesto malo na ps2 i odustao. Treba posvetiti dosta vremena a ja i nisam neki ljubitelj Megami Tensei univerzuma i uopste takvih igara. Obavezno odigraj i Soul Sacrifice.
Igram trenutno Gravity Rush koji je free sa ps+. Za sada sam prijatno iznenadjen igrom, cak bi mogao reci da sam odusevljen. Za sada sam na trecini igre, ulozio sam nekih 3-4h u nju, malo vise vremena provodim leteci (ili padajuci), malo sa skupljanjem gemova… Definitivno preporuka. Polako pocinje, ali nakon sat vremena postaje bas lijepo iskustvo, kada se malo unapredi gravity gauge
Nakon mesec dana mogu lepo da ti odgovorim
Ako možeš, OBAVEZNO igraj Persona 4. Igrao sam na PSP Persona 3 i imao sam priliku da igram i Persona 4, doduše na PS2, pre neki dan, a P4 Golden je to, samo sa par poboljšanja i dodatnim sadržajem u vidu dodatnih Persona i proširenja priče. Samo znaj da je na neke momente jako teško, čak nepravedno teško u nekim momentima, ali da je igra, uprkos tome, jako zabavna, pogotovu Social Link aspekt igre, gde možeš da praviš moćnije i bolje Persone ako se družiš i imaš kontakta sa drugim ljudima koji se nalaze po svetu.
A i priča je dobra, sa nekim zaista dobrim momentima. Zaista, ako možeš, nabavi igru, ta igra je meni skočila na prvo mesto igara koje bi igrao da imam Vitu
Evo borim se sada sta da igram, djevojka mi je kupila DS za Valentinovo, a ja sam narucio PSP koji dolazi za par dana, hocu da probam sve Persona igre, pa cu onda lako za Persona 4. A dolazim oko 1. za Bg, pa ako mislis da mozes u roku od dva dana da predjes Personu, javi da ti prebacim Vitu, ja cu da se lesim na nekoj svadbi
Dolaziš u BG? Onda mora da se nađemo, da popijemo nešto, pa ćemo se lako dogovoriti
Ti si gori od mene Kraj svega što imam da igram, ja stalno nešto nabavljam, pa mi se samo gomila, pa nemam pojma šta pre
A još za manje od mesec dana stiže DS2, pa zbog toga mogu da se oprostim od života na mesec-dva
Persona serijal, od onoga što sam video, vredi da se igra 3 i 4, mada ću obavezno i 1 i 2, iako ne deluju tako kvalitetno. Taman dok sve odigram, valjda će stići i Persona 5
Javim ti se kad saznam detalje, prebacicu ti Vitu, a ti vidi da li mozes da nadjes sebi igru, ja je jos nisam pazario. A imas Uncharted, Killzone, i jos par nekih gluposti na Viti, taman dovrsavam Uncharted na Hard, pa cu na Crushing, cisto da uzmem prvu platinu.