Veliki problem u vezi igre

Igra je castlevania lords of the shadow…
Dosao sam do npr III chaptera (nebitno), ali kad sam usao jutros ponovo u igru kaze mi
The save game is damaged.You will not be able to save game progress untill you manually delete the corrupted data in the…
I igra krece spocetka a ZNAM da je sejviralo svaku misiju, svaki chapter :expressionless:
Shta da radim?
hvala

Da li si mozda u trenutku autosavinga ugasio konzolu ?

Ne, o tome se radi :frowning:

Meni se to desilo jednom kad je nestala struja a save je bio ukljucen…nemozes biti takav baksuz…i od tada, kad god nesto sejvujem, sejvujem 2 puta na 2 razlicita mesta…

Mene zanima da li ovom sejvu ima pomoci jer ako bih morao ispocetka ne bih u ludilu igrao ponovo
A i da hocu ta igra ima samo autosave

Iz nekog razloga desi se ovo ponekad desava se i na normalnim konzolama koje su originalne tj niti rgh niti lt… menibse desilo na batmanu, nema druge nego cepaj iz pocetka… ali ako me pamcenje dobro sluzi na Castlevaniai je to bio problem i resiv je bio uz pomoc title update-a v3 ali pre pocinjanja igre tako nesto

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Da li imas dovoljno slobodne memorije? Tako se meni ranije desilo kad sam igrao Halo 4, nije uopste htelo da ucita, kaze “unable to load save game” (ili nesto slicno), onda sam video da mi je memorija puna i ajd onako iz cista mira da oslobodim memoriju, ja obrisem igru koju sam vec presao i bam, pojavi se ko da nikad nije ni nestalo.

Ufff, nzm, sa externog je pokrecem a interne ima josh 1.7gb…4gb slim je konzola…
Ok ajde dajte savet shta da uradim ak ne da je brishem il krenem ispocetka ?
Kako da odradim title update ?

Problem je da ako odlucis da krenes ponovo, moze se desiti da ti opet nesto zezne. Mozda nesto nije u redu sa torrent-om igre koji si skinuo, ja ne znam ali ja vala ga ne bi poceo ispocetka, ma nema sanse. Mislim zavisi, nisam igrao igru pa ne znam, ali ako nisi puno presao, pocni ispocetka ako je bas zelis igrati ali imaj na umu da se nesto sigurno opet moze zeznuti.

Ahh :smiley:
Kako me stavljate na muke…
:smiley:
Mislim da je najprakticnije da vidimo sa tim title update (samo nzm kako se radi) da probamo ili mozda josh neki korak sa postojecim, pa ak nema spasa ispocetka, pa posle svakog npe treceg sejva da izadjem i udjem u igru da vidim dal zeza…ak zeza batalim…

Pogledaj na internetu ima li neko SaveGame do dijela kojeg si ti došao…
Skini novu igru, TU, i ubaci taj save…

“Pogledaj na internetu ima li neko SaveGame do dijela kojeg si ti došao…”
To sam i radio nigde nema :S

XBOX360 ISO

Pogledaj šta ti odgovara :wink:

Predao sam se…
krenuo sam ispocetka…
Javljam later ;D

.. ..

radiiiiiiiii
:smiley:
sve ispocetka sam morao
moze lock
:*
hvla svima

Samo da ti kazem da se to i meni desilo ne jednom nego 2 puta, to je poznat bag, ne znam a li je resen nekim title update-om ali posle drugog baga nisam imao nikakvu zelju vise da igram castlevaniu, ikada.

sad sam te cuo to da kazes i nikad vise!!!

Jedna od NAJBOLJIH igara na ovoj generaciji, mix najboljih igara tog zanra u jednu igru, pa gde ces bolje, nema ponavljanja, uvek drugacije, puzzle sistem extra, dugacka, igras ihaahhaaaa danima :slight_smile:

Stidljivo-/iKaran/: Meni je igra bila bezveze…dosao sam do 1/3 i odlucio da ne vrijedi ici dalje…

/Shy look/

PS. Nisam vidio da je zakljucana tema :confused: