Ja i moj stariji brat smo napokon nasli prodavca IHas rezaca.
Rekao je da ce da nam posalje originalni firmware emajlom (to mu dodje fabricki firmware citaca?) i da izaberemo 1 DvD verziju diska na koji on moze da podesi rezac/citac.
Kaze svi drugi/jeftiniji diskovi sem Verbatim nemogu da se rezu na 2.4x brzinu sto smanjuje uspesnost i zato da proverimo i kazemo informaciju o diskovima koji koristimo tako da bi on mogao da podesi rezac/citac da moze da reze na 2.4x brzinu te diskove.
Maxell itd. za koje rezac koristi brzinu narezivanja od 4x sto znatno smanjuje uspesnost narezivanja istih.
Jel to neophodno i kolike su sanse da fail ako se ne rezu diskovi na 4x? Ja mislim da sam pre rezao XGD2 igre na 4x i rade bez problema o.O?
Hvala unapred!
Sa Burner Max metodom,preporučuje se upotreba Verbatim diskova (MKM-001-00 ili MKM-003-00),zato što su ovo jedini diskovi koji su narezani i verifikovani bez grešaka u testu koje je uradio C4E, doduše on nije napomenuo koje je sve diskove testirao.
Sta ti uopste pitas? Ne mogu ni jedni dvd-jevi sem verbatima za xgd3 igre!
Drugo mogu se rezati diskovi na 4x brzini, ali to ti treba da podesavas i da vidis kako je najbolje…zavisi neko dobija dobre rezultate sa nekim opcijama na 2,4 brzini, neko na 4x…
Jesam citao druge teme al hteo sam neko da potvrdi. @Milane rezao sam pre xgd3 igre na non verbatim diskove s trancute metodom i rade do nekle (97%). Pa se nadam da ce da radi s IHas,razmisljao sam o tome. Zasto nebi radile na non verbatim disk? Nije verbatim jedini kvalitetni disk,ima ih puno danas.
Inace hvala na odgovore sutra mi stize drajv pa cu da ga isprobam ^^
Koga zanima gde sam nabavio,stalno na kupindo objavljuju gotove IHas drajvere a nisu ni skupi da budem iskren.
Verbatim se koristi za XGD3 igre jer je najklvalitetniji i jedini koji podrzava rezanje do 100% XGD3 igara, jer je za njih potrebno vise mesta nego za druge, zato je rezanjem truncate metode narezano 97%, dok je ovako 100%, tih 3% koji fale su deo igre, zato nije preporucljivo da ih igras, a i mozes da dobijes ban ako odes na live. Sve ovo je receno preko 100 puta, tema je besmislena kao i to kako si formirao pitanje, drugi put razmisli sta hoces da pitas
A i vise ti nije potreban bas ihas rezac, jer ima payload tool koji omogucava rezanje xgd3 igara na vecini rezaca
Da si procitao temu o burnmax rezultatima procitao bi sve ovo sto te zanima i ne bi morao da kazes nekome nesto za sta nisi siguran. Postoji tema i za tweakovanje media ID tako da mozes da resis ove misterije procitajuci neku temu.
Savet da koristis verbatim ti je sa razlogom dat, mozes i na omega i mediarange da rezes pa koliko budes uspesan podeli sa nama.
Nije tacno da mogu samo Verbatim diskovi da se rezu Burnermax-om,ako proguglate po netu videcete da najbolje rezultate daju Taiyo Yuden diskovi ali njih nazalost nema u Srbiji.Mnogi na ovom sajtu su rezali i na maxell diskovima ali definitivno je Verbatim najbolja ponuda na nasem trzistu za xgd3 igre i to stoji.
PS
Postoji jedan Ritek G04 koji pravi Taiyo Yuden ali nisam mogao da ga nadjem kod nas.Ako neko naleti na njih neka kupi par komada,sigurno vredi probati.
Puno je njih probalo, a vecina je posle kukala kako diskovi pucaju, rezovi ne valjaju… Probaj ti, narezi 20-tak diskova, pa javi procenat diskova koji su pukli i koliko radi…