Koje su vam ljudi najbolje igre koje ste ikad igrali a ne mislim na pacmena i maria nego neke ovak pc - consolne igre. Ja cu ga pocnem :
1 Assassins Creed (uskoro ga zamenjuje II)
2 Beyond Good & Evil (skoro pa kao assassin - najbolja igra koju sam igrao na kompu barem)
3 Gears Of War
4 The Darkness
5 Guitar Hero
6 Dragon Ball Z (kao serijal igara - sve su dobre)
7 Call Of Duty
8 Grand Theft Auto
9 Soul Calibur
10 Prototype
Ima mozda i boljih koje sam igrao al ove mi prve padaju na pamet i ostavile su najveci utisak
Slazem se skroz, ovaj drugi deo mozda ima bolja oruzija i grafiku ali neverovatno brzo dosadi (barem meni) a instincts i predator su bas zabavni i imaju neku charismu sto ih cini boljim od drugog dela (mozda osecaj tropskog ostrva je bolji nego dzungle sa komarcima koji prenose malariju :D)
1.Max Payne
2.Max Payne 2
3.Gears of War 1/2
4.Resident Evil 4/5
5.God of War
5.Shadow of Coolosus
6.Halo 3
7.Cod2/4
8.FIFA 09
9.Uncharted
10.Crysis
10.Soul Calibur
11.MGS4
12.Mass Effect
13.Crysis
14.Killzone 2
… ovaj redosled nije raspored po kvalitetu i po omiljenosti nego je cisto razbacano no ovo su igre uglavom novijeg datuma posto je ono sto me ranije impresioniralo otislo u zaborav.
Forza Motorsport (svi delovi)
Gran Turismo (isto svi delovi)
Fifa 09
GTA (svi delove od trojke pa na ovamo)
Mortal Combat 3 (Sega Mega Drive 2) (uh kad se setim koliko sam samo neopravdanih naredjao u OS zbog te igrice)
Quackshot (isto na Segi secam se bila odlicna zabava i vrhunska grafika u to vreme)
Donkey Kong (Super Nintendo)
S obzirom da poslednjih godina sam slabo igrao igre generalno , sem tu i tamo u prolazu nesto malo(poslednje igre koje sam presao bile su GTA San Andreas i Need 4 Speed Most Wanted) nisam bas kompetentan da ocenjujem, ali siguran sam da ima dosta igara koje nisam nikad igrao a koje bi mi se 100 % svidele kao recimo : PGR4, Grid, Hawx, Mass Effect…itd.
Eto sad kad uzmem konzolu i kad se budem malo naigrao , prenecu utiske i dacu neke preporuke.
u, pa ima toliko dobrih naslova koje sam odigrao u zivotu, ali ovako na prvu ruku…
1.Legend Of Zelda (Nindendo)
2.God Of War (PS2)
3.Final Fantasy X (PS2)
4.Black (PS2)
5.Killzone (PS2)
6.Doom 3 (PC)
7.Beyond God & Evil (PS2)
8.Resident Evil 4 (PS2)
9.Metal Gear 3 Snake Eater (PS2)
10.Gears Of War 2 (XBOX360)
Uglavnom sve za PS2, jel mi je to predhodna konzola i bas sam je iskoristio do kraja…