Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Dosadniji nego Valhalla? :thinking:

Jeste…

2 Likes

Dosadnija…

1 Like

Potvrđujem… :index_pointing_up: Mada ja ovaj nikad nisam ni voleo tako da… :face_holding_back_tears::joy:

Izasao TU 16 za Flight Simulator 2020 (posto je 2024 totalna katastrofa). Update su malo i Beograd koliko toliko. Doduse nemamo update gradova od MS pa radi samo Photogrammetry al nema veze.

Na monitoru igram pa je samo 1080p. Ne znam sto su ovako muljave slike sa capture.

4 Likes

Dying Light: The Beast (PC)

5 Likes

1 Like

1 Like

Nikad mi nece biti jasno zasto kad kacite ove screnshotove ne napisite za koju je igru. Ok vecinu mozes prepoznati, ali ima dosta screenova gde apsolutno pojma nemam koja je igra. kLiKni Na SliKU, dzaba. Napisite ako nije tesko.

3 Likes

Iskreno i mene to iritira kad ne piše i uvijek pišem na drugim mjestima. Igra je Visions of Mana.

2 Likes

Meni ovakve igre top izgledaju i svaki put pomislim kako bih se rado izgubio u tom svetu, malo za promenu… I onda dođe neka borba koja nije klasičan hack n slash ili sl, nego neke potezne gluposti ili šta god i momentalno me odbije. :thinking:

Nije ovdje turn based, akcijski je, imaš light, attack, heavy attack, skok, dodge, magije, specijale neke itd. Ali nije nešto, onako je clunky tako da sam odmah odlučio da mi nije stalo do toga i da nema poente puno da se ložim na neki challenge i prebacio na easy i tako igram.

1 Like

Ghost Of Yōtei, Series PS5 pro :rofl:

8 Likes

Nista spec. Shadows bolji :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

4 Likes

Ako moram da razmisljam dok igram, it’s a no go for me

Ako spamujem 3 dugmeta, moze :smiley:

1 Like

5 Likes