Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

:blush:

3 Likes

I dalje koke fotkaš

4 Likes

Ova ne štedi :joy:

1 Like

1 Like

Igra jeste walk simulator ali kako izgleda sa punih 10 godina, zamisljam sta sve moze danas samo da ima ko da radi :grin:

Until Dawn

1 Like

Igraš remake ili original? Pitam jer je original bolji, u remake su stavili kameru iz trećeg lica što skroz ubija draž igre i kako je ustvari ladrirana i zamišljena i još neke sitnice koje nemaju baš mnogo smisla. Inače The Quarry ti je isti studio i isti fazon igre. :ok_hand:

1 Like

Original igram. Hteo sam da uzmem remake ali sam citao i pitao par ljudi koji su igrali, preporuka svih je bila da igram original. Quarry sam odigrao vec. Mogu pruznati da je quarry daleko lošiji od ovoga.

1 Like

AC Shadows performance mode PS5 pro.

8 Likes

2 Likes

Quality mode PS5 pro, bolest…

9 Likes

Bas to gledam. Izgleda kao neki High end PC.

1 Like

Da, izgleda. A osecaj i nije kao high end pc (30 fps) :grin:

Čekam sa ubace PSSR pa da dobijemo sve nasvirano u balanced mode, to će onda biti pun pogodak.

@lesa gde je Yasuke? :grin:

Pa nije, ali i ne kosta toliko. Gledam juce na jednoj fb grupi, lik iz Svice prodaje PC. 5090Astral i sve ostale super komponente. 6800 eura. Pa to Golf 7 brate :joy: sto je mnogo, mnogo je.

1 Like

Samo kada moram :grin:

4 Likes

Ali jako dobro izgleda i u 60fpsa moram to da kažem, a što se tiče PSSRa samo da ne pokvare nešto…
Ne bih ja tu ništa dirao :grin:

3 Likes
5 Likes

Mirrors Edge (2008) / Xbox Series X (Xbox 360 BC)

Ne mogu da se načudim kako dobro izgleda igra stara 17 godina. Oduva neke današnje moderne igre bez problema.

8 Likes