Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Pa da ista prica kao za RDR 2. Uvek su tu neke retardirane amebe koje kvare uzitak. U RDR2 Valentine i Saint Denis treba zaobilaziti u sirokom luku.

1 Like

Znam taj motor, gledao sam na netu šta mi treba uopšte da mogu njega da uzmem i da modifikujem i onda sam i to kupio :joy: Tako sam ustvari i kupio taj svemirski bunker jer sam mislio da mi on treba ustvari da bih mogao da upgradeujem takva vozila. Ali poslužio je svrsi svakako :joy:
Može da se kreira private lobby za sve one koji ne žele da se mlate sa budalama, ili da se aktivira taj mod gde niko ne može da te ubije i vide te kao duha. Taj mod može da se uključi i isključi kad god u toku igre.
Ali da, kad imaš društvo sa sobom i prelazite misije, ja ne znam da li smo se više zezali u nekoj drugoj igri. Misije su top, nisu nimalo naivne, baš je akcija na sve strane, smejali se kao ludi. :pinched_fingers:
Sada ima mnoooogo content-a za online. Automobila ima duplo, možda i troduplo više nego što ima offline u story mode-u.

1 Like

Malo Spajdija 2. Na početku sve deluje kao reciklaža Moralesa ali ostaje da se vidi :man_shrugging:

2 Likes

Ma znam odlično, passive mode ili kako već beše. Igrao sam ja baš dosta na releaseu sa ekipom.
Ne diramo nikoga prvi ali kad nas neko dira onda ga pwnujemo do iznemoglosti, posle kad bi uključio taj mod u ranim danima si mogao šmrkom vode sa vatrogasnog kamiona i dalje da ga ubiješ :joy: :joy: :joy:
I onda tako dok ne bi napustili loby ili nas reportovali.
Možda i celih pola godine R nije znao kako to da patchuje nego bi nam kad tako maltretiramo i griefujemo likove u passive modu, dodelili bi nam onu neku DUNCE kapu za cheatere, i mogli smo neko ograničeno vreme samo da budemo u lobijima sa cheaterima haha. Fun times :smiley:

1 Like

Nije da nije. Prosirili mapu sa Bruklinom i Kvinsom cini mi se ali generalno dooooobra igra :grin:

2 Likes

E da, Passive mode se zove. Najjače bilo kad sam slučajno zgazio nekog lika i njegovi drugari me jure da se osvete, i taman da se zapucaju u mene - ja aktiviram passive mode i prođu kroz mene i slete s puta u vodu :joy: Smejao sam se kao lud :joy: Kad tako samo driftujem i vozim se kroz grad, uvek to radim u Passive mode-u. Ljudi se jure s murijom - ja driftujem oko njih, ljudi se pucaju međusobno - ja driftujem oko njih, ljudi misle da ću da im pomognem da pobegnu od murije pa trče ka meni da uđu u kola - ja driftujem oko njih :joy::joy:

Ps, i ja sam na Miles Morales trenutno. Nije mi loša igra samo manjak gedžeta i mogućnosti mi je dosta teže omogućavao da napravim veći kombo kad mi je to bio challange. I smara me što su dosta nekih stvari i ultimate skillova zaključali iza “available in New Game +” poruke. Što znači da će trelažiti od mene da opet pređem igru ako ganjam platinu verovatno, a to mi je malo bezveze i sumnjam da ću da radim.
Mimo toga, Miles kao lik mi je kul. Priča je žešće predvidiva ali dobro. Ovo više gledam kao nešto što mi je na putu da bih dogurao do Spider man 2 :joy: Kao ekspanzija ustvari. I sviđa mi se što ne moram da jurim zločine po kvartovima nego mi je sad to više kao opciona stvar nego neka check lista. :ok_hand:

1 Like

8 Likes

I dalje jedna od najlepših - GOT

12 Likes

8 Likes

Forza Motorsport

6 Likes

5 Likes

Da se malo podsetim :smiley:

9 Likes

7 Likes

3 Likes

2 Likes

2 Likes

el ovo novi KALO DJUTI?

Jes it is :grin:

bljatiful :laughing: da odigramo

Oko 4 sata traje mada zavsi od tezine i koliko puta pogines. To je sto se tice kampanje.