Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Posto provodim sate i sate u igri,evo i neki delic screenshotova sto sam napravio.

5 Likes

1 Like

6 Likes

6 Likes

5 Likes

Šta je ovo beše…? :thinking:

Psychonauts 2

2 Likes

7 Likes

5 Likes

Baš igram Avatara ovih dana, znači šuri kako dobro izgleda.

Tek sam poceo, dosao sam do klana sto je kod onog velikog drveta.

Posle RoboCop-a mi katastrofa lose ide :sweat_smile: navikao sam se na ono sporo, tromo kretanje, dok je u Avataru sve kontra i trebace mi malo vremena da se priviknem.

1 Like

Nisam zadovoljan Photo modom u Dragon’s Dogma 2, samo kamera može centrirana na tvog lika, baš bezveze.

2 Likes

6 Likes

9 Likes

Stara igra ali i dalje jedna od najlepših

2 Likes

Upadneš u Online, druga igra bukvalno

1 Like

Da se nadovežem na Gta online:
upao ja da igram i u vreme kad su nam prolazile kartice preko Arg, kupovao gomilu para za online i koštalo me smešna cifra da uzmem 10 miliona u online modu. To je inače koštalo 100 dolara, ja sam uzimao za 300-400 din. Ludnica…
Ja mislim da sam 15 puta uzimao po 10 miliona minimum. Igra zablokirala, treba mi dva ekrana za sve nule.
I nakrcao ja tako silne milione i kupovao svašta online (inače u online modu je sve žešće skupo, mogu da se kradu automobili i sl, ali ne posedujete ništa. Ako zaista želite da kupite auto, oružja, pancire itd, fina cifra mora da se iskešira, da ne pričam o nekretninama i sl koje donose nove misije) i kupim ja neku garažu da mogu da radim Tuning automobila, pa kupim neku zgradu na više spratova gde ređam sve te automobile, pa prelazim misije za tu garažu gde radim tuning za klijente i odvozim im automobile koje ne smem da oštetim usput.
Ali naravno tu su drugi online igrači, i vozim ja sad neki auto klijentu i prolete lik nekim avionom i raznese mi auto raketama i mission failed… Psujem mu ja familiju odreda i vaskrsnem ponovo, vratim se u garažu da vidim da li me auto čeka da ponovim… Sreća pa sam mogao ponovo sve, uzmem opet auto i vozim do tamo, kad eksplozije u daljini i čujem ih sve glasnije, lik iz aviona ratuje sa nekim likovima koji lepe c4 bombe jedni na druge… Reko beži u ovu jednosmernu, ove stoke se raznose ko blesavi, a ja ne smem banderu da očešam jer klijent odma zakida na dnevnici.
Sklonim se u neku uličicu i vozim 50 kroz naseljeno mesto, osmatram mini mapu i samo pratim gde se ove stoke raznose da znam da ne idem tuda. Kad vidim na 500m ispred mene neki lik kežual vozi tenk i raznosi npc-eve, juri ga petnaest zvezdica murije i vojske i baš ide putem kojim ja moram da prođem. Vozim ja polako iza njega i držim odstojanje 500m, murija proleće oko mene, vanredno stanje, teroristički napad u toku, ulice zatvorili, moj auto i dalje netaknut. Raznose se oni, ja se smorio više da se krijem i raspalim ja pun gas pošto vozim neku besnu nagruvanu mašinu. Obiđem tenk najbrže što sam mogao da me ne locira raketom, izbegnem udes i dostavim auto napokon. Stavim 80 'iljada u džep i pozovem moj Nissan Skyline da idem nazad do garaže. Kad dotrčava neki šaban s brda koji je isto bežao od murije i onog tenka i lik proburazi mene sa snajperom.
Ja ni kriv ni dužan, vaskrnem opet, reko sad ću da ti mamu pomilujem uz obraz. Otvorim arsenal bogaoca koji sam kupio i vadim neki laser, dotrčavam polako do njega ali na mini mapi se vidimo i onda nema element iznenađenja. Međutim proburazi on mene opet… Oooo prijatelju, sad vadim još veći laser. Vaskrsnut na brdu blizu njega, dotrčavam mu opet jer vidim da murija ide u njegovom pravcu i uspevam da ga ubijem. Ali sad murija juri mene. Bežim ja od njih na neku plažu da se maknem, vidim tačkicu na mini mapi i skontam da me lik opet juri. Reko ovo je sad lično.

Juri me lik, međutim ja dohvatio neki pištolj (na laser) koji oduva sve pred sobom i opet ga zveknem. Lik opet mene juri i ubija on mene. Ubijam ja njega, ubija on mene, ubijamo se mi dobrih pola sata, napsovao sam mu se… pa ja mislim da sam mu i bolešljivu mačku spomenuo.

A lik u avionu proleće kroz celu mapu i urniše sve što vidi i u trenu proleti u raznese mene pa njega. Vaskrsli oboje, avion se vraća i opet raznosi mene. Ja izvadim bazuku, taman ga lociram ali kasno, avion me opet zvekne.
Nagledao sam se “Wasted” ekrana više nego “You Died” u Dark Souls-u.

I ja lepo ispizdim i odem nazad u svoj bunker koji sam isto kupio od mojih argentinskih para… Para vrti gde raketa ne dopire.
Bunker sam opremio sa najskupljom opremom u ponudi i imao sam neki laser u njemu gde za 500 hiljada mogu da dohvatim taj laser i preko satelita da ubijem koga kod hoću na mapi ko je sa mnom u serveru. :joy: Druže pa nemaš ti te avione koliko sam ja para nakrcao :joy: Imam i avion ali sma uzeo isto neki nagruvan, čak toliko nagruvan do te mere da ne znam da ga vozim.
Samo sam mu našao ime, uradio lock on, udario Enter i laser s neba ga razneo sekundu kasnije :joy: Samo se ispisalo NmY90 Killed (tog nekog lika) i sačekao sam opet da se stvori da ga overim još jednom i to sam kulturno čekao da povrati svoj avion i da plati osiguranju da bi ga vratio :joy: Kad ono laser iz nebesa opet u njega i opet moje ime :joy: Oće laser u koprive, muahahaha. :smiling_imp::joy:

I sledeće što je pisalo je “lik taj i taj has left the game” :joy: Ugasio sam igru srećan kao dete, nikad pametnije nisam potrošio 1 milion. :joy: Skontao sam da je dobra stvar što nisam prljavo bogat u stvarnom životu. :thinking:

10 Likes

Auuu da sam znao da u doba argentine nakrcam novce da sve ovo odradim kao ti :rofl: tamo je treci svetski rat :rofl::rofl:

1 Like

Jes ludnica nekad, ali ne uvek. :joy: Imaš onaj mode da uključiš da svi “prolaze kroz tebe” i niko ne može da te smara, ali kad radiš misije, ne možeš u tom modu. :joy: A i moje zalihe od Argentine polako opadaju na nulu :joy:

1 Like

Pa da to je ta priča kao prvog dana sa oldgena ps3, ništa se nije promenilo osim što su ubacili contenta.
Samo jedni druge rokaju. Ima onaj neki leteći motocikl s raketama (for lack of a better word). Mislim da je bio fazon moraš da kupiš klub, pa onaj neki kombi command centar pa tek iz njega može taj đavo, ne mogu više ni imena da se setim, ali ono manjih gabarita, okretan a ima oružja.
Zna da bude toliki smor kad naletiš na neke dijabole da ne možeš misiju da odradiš.
Onda su na pcju izvalili foru odeš u task manager i suspenduješ proces na par sekundi, vratiš se u igru i ostaneš sam u lobbyju. Dobro je zezanje uvek bilo kad imaš neku ekipu, da ne pričam što smo namlatili boga oca irl para od prodaje casha i kadnije alata sa milion opcija za cheat. Good times

1 Like