Trcanje i izbegavanje prepreka iz treceg lica prakticno imamo jos iz 8-bitne ere (2d) i ps1 (3D), ali ovde je ideja da se perspektiva prvog lica promovise kao moderna vestina nastala u urbanom okruzenju - parkour. Ima tu ako se dobro secam i nesto malo borbe i pucanja, pa kombinuje i neke klasicne elemente fps zanra. Ali generalno perspektiva prvog lica je tehnkcki zahtevnija, kako idemo u pravcu VR-a sve vise ce se koristiti prvo lice pa nije iskljuceno da cemo imati i first person sporske igre, voznje vec imamo sa upravljanjem iz kokpita, avanture takodje jos od cini mi se Myst-a. Uglavnom @ph1beropt je dobro opisao gameplay i dozivljaj igranja. Jedna od retkih igara sa tako dobrim futuristickim dozivljajem iz prvog lica u stilizovanom minimalistickom okruzenju je i Superhot, gde je bullet time glavna fora, ali je koncept slican u sustini, vezivanje pokreta i fluidna akcija.
Ovaj put na PC-u.
Sve na “hyper” podesavanja i u 2K. Na Xbox Onu je igra izasla u 936p (!), tako da tamo ne izgleda bas ovako.
edit: sada citam da je na series x igra dobila fps boost, tako da bar radi u 120fpsa ako nista drugo.
Baš lepo izgledaju, pogotovo Tsushima
Bas skoro o ovome razmisljam igrajuci God of War. Ne znam da li ima nekih poboljsanja na ps5 u odnosu na ps4, ali izgleda kao next gen.
Ah, taj Sony
U petak kada ubacim Horizon FW slike ima da pukne server
Ma ok ako se to nekom svidja nego samo ja kazem da tako nesto izbegavam u sirokom luku i da nikad ne bi igrao tako nesto kao sto je platformer iz prvog lica , bezi bre tu da me spuca epilipticni napad ili da mi se samo smuci bezveze.
Sto se tice VR , mislim VR je prica za sebe i generalno VR nema nikakve veze sa klasicnim gejmingom niti ce ikad potisnuti klasican gejming jer prosto potreba za klasicnim gejmingom ce postojati uvek i koncencionalni nacin igranja video igara jednostavno nema alternativu , ono imali smo i onaj Kinect i PS Move , sad i VR i svasta nesto i imacemo jos ko zna sta ali ipak uvek je glavna paznja bila posvecena klasicnom gejmingu.
Jednostavno klasicni gejming i SP story-driven igre su nesto sto nema alternativu.
Prvo super slikice drugo kako ti je forum dozvolio da okacis toliko slika u jedan post? Meni ne da vise od 5 komada u isto vreme da kacim i vise od 10 slika u jednom postu
Predobri kadrovi. Ne znam da li mi je impresivnije GoT ili TLOU2. Mislim da bih ipak bih dao prednost TLOU2 zbog tog osvetljenja…
Ti igraš MH Rise?
Ne :DDD samo nemam sta da igram pa instaliram sta stignem da probam
Lepa nam je Kuba