Wow…
Ova igra je došla bez neke velike pompe a ostavila baš jak utisak, barem na mene…
Nadam se da će drugi deo biti još bolji.
Hvala hvala trudio sam se da ih uhvatil koliko toliko lepo. Ovo je sve sa in game photo modom u 4k rezoluciji. Krivo mi sto ne radi Nvidia Ansel pa ne mogu da ih izvucem u 8k rezoluciji. Prosto izbacuje da nije moguce slikanje i to je to.
Nadam se da hoce. Samo ko ce sad da juri Amisiju i Huga ? Da li nastavlja inkvizicija ili ulazi neki novi igrac
Ja sam igrao nekih sat vremena i relativno brzo mi dosadilo usisavanje. Nije mi bilo toliko zarazno. Ali posto je kratka igra, videcu da je zavrsim.
A jbg profo smanji bindžovanje na Netflix-u
Nisu najlepši ali su mi kul Ovaj lik u narandžastoj Supri slučajno naleteo na mene i odmah nam upao u convoy.
2 ss-a dok sam rešavao campaignu. Neverovatno koliko lepo izgleda igra. Svidja mi se što je svaki cinematic in engine.
Jedino što nmg da sačuvam ss sa hdr-om, nzm ni dal može to.
Odlično izgleda moraću da odigram Catalyst.
Au nema nista gore od avanture i platformske igre iz prvog lica, iskreno ne znam otkud nekom tako idiotska ideja da platformsku igru napravi iz prvog lica.
Odigraj Stefi. Igra je u Game Pass tj. EA Play.
Atmosfera, estetika igre, ambient, muzika, i gejmplej su top. Ima nesto u tom stilu, neke hirurske cistine, sa tom muzikom koja bude neki feeling, ne mogu da opisem. I nije nesto predugacka, nekih 8-10 sati Mainline Story, ili oko 30 ako guras side misije.
Ja sam je instalirao ono jer sam bio siguran da je ME odradio parkour gameplay za dve milje bolje nego u Dying Light, i bio sam u pravu. Gameplay je kao buter, klizi, sve tecno, nema prekida kretanja. Osetis kineticku energiju glavnog protogoniste, sto malo fali u DL2. Nije da je tamo lose, ali ovo je zaista za dva koplja bolje, a igra ima evo 5 godina ako se ne varam.
Top. Samo slikam na sve strane dok trckaram, odlicno su odradili, mada igra nije bila kriticki najbolje primljena onomad. Da ne idem u off, evo jos par slikica.
Ja je igrao dva puta na soniju, igra je top. Parkour je odlično urađen, pogotovo još kad se otključaju skilovi apsolutno nema igre koja to radi tako fluidno i dobro kao ME. I borba takođe solidna, potezi mi se sviđaju i kad uspem da ukombinujem sve ono baš izgleda filmski. Mogu da zamislim ovo u VR kako bi izgledalo. A muzika mi se svidela još od prvog trailera kad su najavili drugi deo na E3. Prešao sam i prvi deo, ali tamo je baš sve bledo, tj grad je sav beo, sve je isto. Dok ovde ima boja, smena dana i noći… Ma super igra svakako.