Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Koliko me nerviras sa tom Zeldom to je strasno :joy:, ne mogu da kupim konzolu samo zbog te igre a bukvalno me samo ona zanima…

1 Like

Evo da ti smanjim hajp, smara. Isto kao i Witcher 3. Ozbiljan sam. Ne bacaj pare.

i will show myself out.

:slight_smile:

4 Likes
2 Likes

Mene licno je nova Zelda odusevila, Zelda je jedina igra zbog koje sam kupio konzolu, a da me odusevila.

Ipak, maaaaaaalo na kraju postane repetativno i nisam imao zelje da ganjam sve shrineove.
Poslije toga presao sam je jos dva puta, ako imate iole ok komp mozete je preci na Cemu emulatoru.

Inace, ako do sada nisi otkrio jedno cudno ostrvo… pokusaj ga naci.

1 Like

6 Likes

UBISOFT Lepota

Ja i dalje ne mogu da poverujem da je ova igra izasla 2018 a da i dan danas predstavlja No1 kvalitet grafike kada su foznje u pitanju.

7 Likes

Samo daj novi FH i ja prezadovoljan ekskluzivama :smiley:

5 Likes

5 Likes

Utisci o igri? Ona slika gde sedi kod doktora dok ispod piše execute je klasika

Vise mi je legla u odnosu na prvi i drugi deo. Sve u svemu mahom je sve isto potpuno isto izvodjenje svega samo na novim mapama. Takodje koliko sam primetio malo je vise zastupljeno likvidiranje na neki nazovi slucajan nacin gde sam to maksimalno koristio. Za tih 6 mapa sam ispalio samo 4 metka i to na jednoj mapi jer me mrzelo da se dodatno sunjam. Sve ostale likvidacije su izvedene na taj nacin.

Difinitvino preporuka odigrati. Ako su vam se dopale predhodne dve igre dopasce vam se i ovo. I da ovo je poslednji deo u trilogiji, ali ipak nije stavljena tacka i ostavljena je mogucnost nastavka.

1 Like

Hvala druže. Prva dva dela sam odigrao bezbroj puta. Nisi pomenuo nikakve bug-ove tako da ću uzimati i ovo. Najviše uživam kad pronalazim drugi način da likvidiram metu. Jel to i dalje moguće?

Sto se tice bagova nisam ih nesto primetio. Po koja sitnica je bila tu i tamo da npr. NPC cuvar bude pola u zidu pola na mestu gde treba da stoji i par puta posle loading-a je igra radila lose ali ponovni loading je resavao problem.

Sto se tice likvidacija, da kao i u predhodnim imas vise nacina i prilika za to. Bukvalno dok istrazujes mapu pronalazis nacine za likvidacije. Cak mislim da u trecem delu imas mnogo veci pristup tako necemo. Npr u drugoj misiji na imanju imas bas pregrst nacina za to.

1 Like

Baš to volim da istražujem mapu i mozgam kako da roknem metu. Naložio si me za medalju :rofl:

Sme ovde video da se postavi? :laughing: Nema posebna tema. Uglavnom, ovo sam pokušavao of 2016 da uradim, sinoc konačno uspelo.

https://youtu.be/u4v_VV-hi1I

7 Likes

Od stative

https://streamable.com/43q6dt

1 Like

Shadow of the Tomb Raider na SX. Igrao sinoć prvi put, prelepo izgleda.

8 Likes

Ja ni ne znam odakle mi igra. Video sam na PS da je free sa PS Plus. I reko aj pre nego sto krenem da igram tamo, da vidim da li je imam na Xbox-u. I ono, “You own this game”. Da li je bila u Gold ili nesto, ili sam je kupio na nekom popustu, pojma nemam, ali lepo leglo.

Fantastican je, to je jedna od prvih igara koje sam igrao na OLED TV-u. Jel ima nekih poboljsanja za X?

Ako mislis na Series X onda ne. Ako mislis da One X onda da. :smiley:

1 Like