Citao sam neki clanak o jednom liku koji je bio u zescoj depresiji, izgubio i posao, ostavila ga partnerka, izgubio volju za zivotom, razmisljao je i o samoubistvu (ne zbog toga sto je izgubio posao i sto ga je ostavila djevojka - ostavila ga je jer ga vise nista nije interesovalo).
U sustini on kaze da je slucajno jednog dana uzeo switch, upalio Zeldu i postepeno se toliko navukao da mu se restartovao zivot. Sad se oporavio skroz valjda, nema vise mracne misli.
Mislim zvuci kao da je neko izreklamirao zeldu najstrasnije ali nije, legitimna je situacija skroz
Ma meni je glavno da odigram mario odiseju i zeldu, ostalo me i ne interesuje toliko. @jahalang0112 kaze da se varam ali opet mislim da su to jedine dvije igre koje bih igrao na switchu
Igras li ga tako sto ga prikljucis na Tv ili onako direktno preko switcha? Kakav je osjecaj igrati ga tako? Jer iskreno mene najvise privlaci ta opcija da ga upalim uvece negdje u krevetu pred spavanje, sto dalje od tv-a.
Puno ispitujem ali sve sam blizi tome da se upustim u tu avanturu
Ja igram iskljucivo u krevetu, a opet Lite vise ne bih uzeo zato sto nema tv opciju (iako je nikada ne koristim). Ali odlican je ovaj prenosni faktor, da je XsX ili ps5 ponudio opciju periferije sa kojom mozes iz kreveta igrati igre mislim da bi prodali ka bar 10% kupaca same konzole.
Videćemo u kom smeru će ići xCloud, a i običan stream sa lične konzole koji su nedavno ubacili u Android app. To bi mogla da im bude zamena za handheld konzolu.
Barbarian armor, odličan posebno kasnije kada ga upgrade-uješ.
Nagruvaj srca sad malo i staminu da imaš još jedan ceo krug, ali pretežno gruvaj srca to je neki moj savet. Jer posle kad otključaš 1 ability svuda će ti penjanje biti lakše+ćeš imati recepte za jaču staminu.
Switch jedna prelepa konzola i da neširimo temu ovde i ne idemo u off. Probajte u puno navrata sam pisao platforme, osećaj je neverovatan. Ko može neka proba Rayman-a ili nešto slično i shvatiće koliko je Switch nešto posebno.
baš to, ja sam neko ko voli platformere. Banjo kazooie, yooka laylee, mario, rayman, dk… to su igre kao stvorene za switch i nekako na toj konzoli imaju dušu.
Ja ne znam da objasnim taj osećaj ali mnogo me manje te igre vuku na xboxu i ps nego na nintendu. Ne znam zasto…
Bas sam o tome danas razmisljao, usavrsili su zanat. Pogotovo sto sam nedavno presao WD Legion i sada igram Valahallu. Neverovatno da smo doziveli da u tolikom open worldu, toliko detalja moze da se ubaci. Bravo za Ubisoft.
Nadam se da ce i Cyberpunk biti na tom nivou. Mada ne sumnjam. Witcher 3 ne volim (hot take) ali je i taj open world neverovatan, bar ta priroda. CD Project ne moze da omasi.
Za Day Gone i Tsushima ne zelim da komentarisem jer nisam igrao.
Horizon sam presao. Ali opet ne zelim da ih poredim jer je igra stara 3 godine pa i mozda zato po nivou detalja u open world-u nije za prineti aktuelnim UBI igrama.